2015.09.23 22:19 (prieš 10 m.)
Bobikas parašė:
Sveikos
gal kas naudojot ar naudojat ir galit patarti? Noreciau suzinoti atsiliepimu apie kukutis.con sauskelnes. Konkreciai domina bambukines/kanapines. Kaip de…
Aš turiu kanapinių ir bambukinių ir kanapės-bambuko (šitos storesnės). Pradėjom naudoti nuo 3 mėn ir dar dabar tebenaudojam ir dar ilgai naudosim, nes maniškė (1m.1 mėn) sveria apie 10 kg, tai dar toli iki paskutinių knopkyčių. Šiaip esu visom patenkinta, o jei kalbėt apie tam tikrus niuansus, tai jie būtų tokie: kanapinės tokios tapo truputį plonesnės ar labiau patyso lyginant su bambukinėmis, bet truputėlį greičiau išdžiūsta. Bambukinės truputėlį švelnesnės. Išskalbus išdžiūsta vasarą per dieną lauke, o jei namuose tai užtrunka ilgiau. Žiemą, kai jau būna namuose šilta irgi išdžiūsta panašiai per dieną, tikrai vakare sukabinus džiūti išskalbtas sauskelnes ryte dar negalėsi jų naudoti.
Kukutyje pirkau ir vilnones prilaikančia kelnytes. Tai vienos išsilaikė labai gerai, o kitose prasitampė skylės, bet gal čia aš pati segdama užkabinau su pirštu labiau... :/Bet šiaip man šios prilaikančios kelnytės gerai nešiojosi, nepraleido drėgmės, ko nepaskyčiau apie vilnones ilgaklešnes, kurias gailiuosi pirkusi (čia kitam psl. pirkau) O pačios sauskelnytės tikrai nesusitraukė ir šiaip nieko blogo joms nenutiko, kuo ilgiau naudoji, tuo geriau sugeria