kotusiukas parašė:
Trks dar ryt su daktare psikalbet... ir tai metus istempiau po vaiko mirties neisprotejus... negalejau planuot nes buvo cezaris... po pusmecio pradejom stimuliuot t…
Užjaučiu
o dėl ko mirė?
kotusiukas parašė:
Trks dar ryt su daktare psikalbet... ir tai metus istempiau po vaiko mirties neisprotejus... negalejau planuot nes buvo cezaris... po pusmecio pradejom stimuliuot t…
Užjaučiu
o dėl ko mirė?
kotusiukas parašė:
Sveikos esu po laparaskopijos nustatyta 3 st. Jau antra karta laparaskopija. Sakykit ar po lp visom liepia bent pora men pagert kt arba visanette ar kitom leidzia i…
Leido po lp nieko negeriant po menesio bandyti.
visdarlaukianti parašė:
Jeigu lp metu nustatyta 4 stadija, tai visada bus 4 ar ji gali kitos lp metu būt jau pvz 2-3?
Negali, nebent buvo pries tai klaidingai nustatyta.
Jei yra 4st tai ir yra ji i 1-2-3st nesumazes.
onnellisuus parašė:
O pas Jus isplitus smarkiai, kaip suprantu? As atsakau i ankstesni klausima. Pas mane buvo sukibimas zarnyne, kiausintakiai pratekami, kiausidese 3-5cm endo cistos.
onnellisuus parašė:
jo?
o as galvojau kad gali sumazet
merginukeee parašė:
O pas Jus isplitus smarkiai, kaip suprantu? As atsakau i ankstesni klausima. Pas mane buvo sukibimas zarnyne, kiausintakiai pratekami, kiausidese 3-5cm endo cistos.
Pas mane 7cm cistos buna ir 3, jos tada susijungia i viena ir gaunasi didziule. Kiausintakiai pratekami.
Isplitimas 99%.
Dabar aiskinames iki kurios vietos isplito nes po paskutiniu mm itariam isplitima dubens srityje ir visame zarnyne. Saaugos yra visur kur tik imanoma. Naudojom man ir spec.skysti po lp kad jos nesidarytu bet nepadejo ir jis
Oka3 parašė:
jo?o as galvojau kad gali sumazet
![]()
Deja, bet negali. O tikrai gaila
Man dar gyd sake, nebijok jau 5st endo nera... 🙄
kotusiukas parašė:
Sveikos esu po laparaskopijos nustatyta 3 st. Jau antra karta laparaskopija. Sakykit ar po lp visom liepia bent pora men pagert kt arba visanette ar kitom leidzia i…
Man leido iškarto, nors po lp su drenu išvestu buvau (buvo ką veikt pas mane) sakė, jei tik pati fiziškai jautiesi ok ir gali - tai galima. Ar pasakė kodėl laukti?
Oka3 parašė:
jo?o as galvojau kad gali sumazet
![]()
Šią ligą gydo tik nėštumas... mano pirmas pastojimas cistas sumažino daugiau nei pusiau....
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai