Miracolo parašė:
Girdejau, kad vietoje jo atsirado pakaitalas, kuri kompensuojaberods vadinasi Sawis
As ji geriu bet man nuo jo baisiai galva skauda. Geriu savaite.
Nuo visannete taip nebuvo
Endometriozė yra klastinga ir pavojinga liga, galinti sukelti ne tik stiprius skausmus (ypač mėnesinių metu), bet ir lemti ilgalaikes komplikacijas. Skaityti
visą straipsnįMiracolo parašė:
Girdejau, kad vietoje jo atsirado pakaitalas, kuri kompensuojaberods vadinasi Sawis
Nuo visannete taip nebuvo
onnellisuus parašė:
Nuo visannete taip nebuvo![]()
Oho, o sako tas pats vaistas...
As Visannette pati pirkdavausi, tai siaip kainuodavo apie 40 e, o po to kaina nukrito iki 20 su trupuciu. Turbut del to, kad atsirado Swis...
Gal ruosiates Fet?
onnellisuus parašė:
Yra gerianciu visannete? Ar zinote kad jis nuo balandzio 1d yra nebekompensuojamas vaistas?![]()
Aš šiandien pirkau visannete. Mokėjau 21 e
Miracolo parašė:
Oho, o sako tas pats vaistas...
As Visannette pati pirkdavausi, tai siaip kainuodavo apie 40 e, o po to kaina nukr…
Norejom ruostis sausi, bet buvo karantinas, tada perkelem vasariui, pratese karantina. Nukelem viska nuo kovo men 6 men jei nebus su covid nesamoniu bandysim
O visanete as anksciau pirkau uz 40 eur nors pasirodo kompensuoti turejo. Suzinojau peies pat pastojant tai metus db su kompensacija - 0.79 ct geriau.
Issiziojau kai pasake kad ne kompensuojamas
Atrodo parasyta beveik tas pats,bet galvos skausmas nenormalus ir pilva daznai maudzia ( nzn ar pilvas tikrai su tuo susijas)
Kaip jus? Jau fet? Idomu ka F galvoja apie naujaji vaista
onnellisuus parašė:
Norejom ruostis sausi, bet buvo karantinas, tada perkelem vasariui, pratese karantina. Nukelem viska nuo kovo men 6 men jei nebus su covid nesamoniu bandysim![]()
Fet turejau gruodi, nesekmingas. Sugadinom geriausia tureta blastuka. Negana bjaurybes endometriozes, tai dar rado imuno problemu- KIR AA ir vyro HLA c2/c2. Tai va dar ilgas pasiruosimas man nusimato...nemaniau, kad galima kartu tiek problemu tureti.
Reiketu F paklausti del to naujojo vaisto
Visdarlaukianti parašė:
2016m spalį buvo atlikta laparoskopija (nusprendė daryt nes cistą turėjau, kuri nedingo pati kelis mėnesius), nustatyta 4 stadija. Patarė planuotis iškart nėštumą, …
Ačiū už komentarą😊 aš nesenai pasidariau lp 3 stadija, planuojame jau 1.5 m. gyditoja po operacijos paskyrė Visanette, kad apraminti endometrioze jau 2 mėn. Kaip geriu, galvoju gal nebegerti nes norisi kuo greičiau bandyti, nes kiek paskaičiau kitom gyditoja leido iš karto bandyti🤔
aš tikiu parašė:
Ačiū už komentarą😊 aš nesenai pasidariau lp 3 stadija, planuojame jau 1.5 m. gyditoja po operacijos paskyrė Visanette, kad apraminti endometrioze jau 2 mėn. Kaip ge…
Man tai irgi po lp 4 stadijos sake is karto bandyti pastoti ir po 3men- sekmingai🥰
Tai gal irgi nustokit gerti ir greiciau planuokites🤷🏼♀️
O tos tabletes visannete, sustabdo kiausidziu veikla ir nebuna mm?
Greta_aa parašė:
Man tai irgi po lp 4 stadijos sake is karto bandyti pastoti ir po 3men- sekmingai🥰
Na nežinau ar visai sustabdo, bet slopina. Na aš baigiau jau vartoti, bet dar vis teplioja tai laukiu pirmu mm.
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai