Anemun parašė:
Nu svarbu tu nedegradavus toj visuomenej![]()
Kažkodėl ne keista, kad juokinga kažkam dar tai.
Anemun parašė:
Nu svarbu tu nedegradavus toj visuomenej![]()
Agnut parašė:
Ooh, tai čia ne pirmas kartas?![]()
![]()
Jau 101 kartas
Mary.S parašė:
Tai ka dabar verkt siulai.
9spinduliai parašė:
Nu reiškias su manim mokykloj idiotai mokėsines tyčiodavosi visi iš visų ir iš visko
![]()
Kad vaikas nesutyciotu tevai turi buti neidijotai, aukleti vaika reikia
nicelife parašė:
O gal geriau sveikas protas, geri partneriai ir gebejimas nestumo isvengti, kai jo nesinori. Man tai pavyko, nereikejo nei abortu, nei jauna mamyte tapti. Dabar tie…
žinot galiu daug ką jum atsakyt, bet nenoriu, nes bijau kad vėl viskas pereis į ginčą
džiaugiuosi dėl jūsų, kad pas jus protas sveikas, geras partneris ir gebėjot nuo to nėštumo apsisaugot, kai to nenorėjot
O netyčiukai atsirando iš "netyčiumo". Apsaugos irgi paveda, norit tikėkit norit ne...
nicelife parašė:
Apsaugos nepaveda, jei jomis tinkamai naudojamasi. Pvz. geriant kontraceptines tabletes ir vartojant kitus vaistus, kazkuri laika naudojamasi papildomomis apsaugomi…
Oi, gali pavesti ir dar kaip. Vienintelis kas tikrai nepaveda - absoliutus celibatas
nicelife parašė:
Apsaugos nepaveda, jei jomis tinkamai naudojamasi. Pvz. geriant kontraceptines tabletes ir vartojant kitus vaistus, kazkuri laika naudojamasi papildomomis apsaugomi…
Gali ir dar kaip pavesti. O Ka jus isvis pasakytumėt vat pvz kaip man buvo per nestuma persirgau cholestaze del kurios dabar negaliu naudot jokios kontraceptikos kuri susijus su hormonais. Man tik galima naudoti arba zvakeles arba prezervatyvus.arba susilaikymas.
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai