Anemun parašė:
Is akuserinio smurto ji cia Imete.Nereguokit I ji ir tiek
![]()
as zinau ir zinau sita istorija, bloga jau nuo to tecio
toks jausmas kad ji pats gimde
Anemun parašė:
Is akuserinio smurto ji cia Imete.Nereguokit I ji ir tiek
![]()
as zinau ir zinau sita istorija, bloga jau nuo to tecio
toks jausmas kad ji pats gimde
Cherie5 parašė:
as zinau ir zinau sita istorija, bloga jau nuo to teciotoks jausmas kad ji pats gimde
![]()
Gali buti.daugiau neliesiu sitos temos nes ir cia jis gali pulti
.Tiktai tiek galiu pasakyti kad jai vyrai yra jautrus tai jau geriau isvis nedalyvauti gimdymuosia.
paskila parašė:
Ne ta temanebekiskit cia tos nesamoningos temos kur visi pykstas. Cia ne gimdymo reikalai dar kol kas.
nesupratau ka tuom norejai pasakyti.
Burburbur parašė:
ir vėl aš čia![]()
nesuprantu as kodel cia papuola dauguma, ad nesipykstu visai su niekuom ir vis cia esu
Auksesofia parašė:
nesuprantu as kodel cia papuola dauguma, ad nesipykstu visai su niekuom ir vis cia esu![]()
jei seki tema kurioje kazkas pyksta ir perkelia zinutes i sita tema tai ir tau pazymi sita tema. o jei jau tavo zinute perkele cia tai kaip ir aišku
Cherie5 parašė:
ne as nemanau, kad pyksta sakau kisasi kazkaip labai jau ta tema populiari, kazkaip neesu uzfiksavus, kad adminai rasytuna viena panele matyt lb izeidem kad apm…
Tam privatas yra jei idomu pasneket. Cia skaitai kas svarbu ir bats ne i tema nesamones rasot kaip pletku bobos. Nepykit, bet cia kita tema. Tam yra mygtukas "neatitinka temos".
paskila parašė:
Tam privatas yra jei idomu pasneket. Cia skaitai kas svarbu ir bats ne i tema nesamones rasot kaip pletku bobos. Nepykit, bet cia kita tema. Tam yra mygtukas "neati…
tai forumas yra yra pletkai,o ne mokslinis darbas
dar ir cia taisykliu prisikuria piktos moteriskes pasirodo
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai