paskila parašė:
Nejuokaukitas parasiau, kad rasymams ne i temos tema yra privatai ir kitos temos. Kas cia blogo? Ir kaip tai susije su mano negalejimu vaiku turet? Pacios man pa…
Bet ar chery konkreciai jum to linkejo?kad jus jai taip rasot?
paskila parašė:
Nejuokaukitas parasiau, kad rasymams ne i temos tema yra privatai ir kitos temos. Kas cia blogo? Ir kaip tai susije su mano negalejimu vaiku turet? Pacios man pa…
ruksti parašė:
Ar tikrai reikia dar gilintis? Ar reikia kitu pavyzdziu? Jei veziu sirgciau ir parasytu turbut chemoterapija turesi, kad nervuota, o kita, kad taip jai ir reikia. Kazkas kitaip atrodytu?
paskila parašė:
Ar tikrai reikia dar gilintis? Ar reikia kitu pavyzdziu? Jei veziu sirgciau ir parasytu turbut chemoterapija turesi, kad nervuota, o kita, kad taip jai ir reikia. K…
tikrai tau su galvele negerai
Cherie5 parašė:
tikrai tau su galvele negerai
Pablevyzgokit ir papliotkinkit apie mane savo temoj toliau su forumo draugem 24/7, jei neturite kas veikti ir tai daryti malonu. Ir nereikia manes izeidineti, nes zvirbliu isskride, zodziai briedziu grizta
Cherie5 parašė:
stipriai pasakyta
nesipykit,mergaites
fenix parašė:
"Forumuose"![]()
![]()
- jums dažnai akyse dauginasi, leiskite paklausti?
Anksčiau pati taip bendravai apie viską... o db iš kitų issidergi
Čia tipo jei man įdomu, tai visos turi tuo domėtis ir bendrauti, o kai jau nebe, tai visos vištos? isjuokei moterišką kolektyvą, o nejauti, kad pati jam priklausai?
ruksti parašė:
Pati perkelei?kad taip greit mes cia ar jau issisemei ir neturi ka daugiau pablevyzgoti
![]()
Aš tik ekstrasensė
Leiskit nuraminti ir apšviesti - aš ne adminas, ir ne Užkalnis. Perkėlimą jūs lemiate pačios, kai pridėliojat vėliavėlių. Nereik būt ekstrasense (vaje, pasižeminsiu pareigose), kad suprast, jog po kelių vėliavėlių diskusija bus perkelta.
fenix parašė:
Aš tik ekstrasensė![]()
Net veliaveliu nereik, kai patys administratoriai toj pačioj temoj vos ne kasdien diskutuoja
Anemun parašė:
Nu geras kaip pilnatis veikia TD.![]()
Rimtai pilnatis?
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai