Gerdusiux parašė:
Labas rytas.puse nakties prasedejau ligoninej siandien vaziuosiu i lt klinika pasitikrinti ir gauti 100% info nes jau daknise man tie anglu daktarai su savo laukima…
Eina svilpt... kaip siandien jautiesi ?
Gerdusiux parašė:
Labas rytas.puse nakties prasedejau ligoninej siandien vaziuosiu i lt klinika pasitikrinti ir gauti 100% info nes jau daknise man tie anglu daktarai su savo laukima…
Eina svilpt... kaip siandien jautiesi ?
Gerdusiux parašė:
Nuo pat pradziu spaudimas nelabai kas gero. Tikrai reikia susirasti tinkamus vaistus..ir jog apziuretu kazkas normaliai.
O bet "bazarelis" - "daunai"... ir nei 5 nei 10, tikiuosi nepavirs cia musu diskusijos i toki lygi
O kaip jus pavadintimet daktarelius liepiancius laukti 4val ir po ju dar nepasirodzius??Galit vaidinti lb sventa bet as kantrybes neturiu kAs liecia mano sveikata...Ir dar karta galiu juos(tuos daktarus)pavadinti daunais..Kas blogaia su tuo zodziu,jei zmonems su snegenine neviskas tvarkoj???
Jauciuosi snd taip pat negerai,dirbti negaliu eiti nes gydytojam 167/104spaudimas yra nieko tokio...
Gerdusiux parašė:
O kaip jus pavadintimet daktarelius liepiancius laukti 4val ir po ju dar nepasirodzius??Galit vaidinti lb sventa bet as kantrybes neturiu kAs liecia mano sveikata..…
Spjaukit per peti moteriske, likimas megsta nubausti. Nes su tokiais pasisakymais parodot savo mentaliteta.
Gerdusiux parašė:
O kaip jus pavadintimet daktarelius liepiancius laukti 4val ir po ju dar nepasirodzius??Galit vaidinti lb sventa bet as kantrybes neturiu kAs liecia mano sveikata..…
zodziu 'daunas' izeidziate saules zmones, nevalia taip daryti,rinkite zodzius.
Gerdusiux parašė:
Nebejuokaukit ??? na zodziu supratau prie jusu sventu mamyciu reikia vengti sakyti netinkamus zodzius![]()
Zinoma reikia vengti, butu gerai laikytis siokio tokio takstiskumo
Gerdusiux parašė:
Cia jau pagal kiekviena skirtingai..Jeigu kazka bandote vaidinti,kokios jus cia sventos tai bereikalo stengiates ;) As vartosiu tokius zodzius kokius noriu ir ka ju…
Gausi bana ir galesi kitur rasinet. Nes matosi kad protelio neprudai. Vargsas busimas vaikas.
GiedreMac parašė:
Gausi bana ir galesi kitur rasinet. Nes matosi kad protelio neprudai. Vargsas busimas vaikas.
Skaitykis su zodziais.tavo gal ir vargsai vaikai,mano labai laimingi.beprote kazkokia,jei nervai nelaimo padauzyk galva i siena o nesikabinek prie mano vaiku...Dar viena su proto negalia
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai