Kvaksiukas parašė:
Na bet pastebėjau, kad tos, kurios šiaip visiskos stipenos, tai ir pilvukai maziukai. Taip jau buna![]()
Na aš irgi "stipena " bet mano pilvas iš visų didžiausias. Tiesiog dauguma laukia pirmagimiu kaip suprantu todėl ir pilvukai maži
Kvaksiukas parašė:
Na bet pastebėjau, kad tos, kurios šiaip visiskos stipenos, tai ir pilvukai maziukai. Taip jau buna![]()
Na aš irgi "stipena " bet mano pilvas iš visų didžiausias. Tiesiog dauguma laukia pirmagimiu kaip suprantu todėl ir pilvukai maži
Ingka parašė:
buitine chemija.
mest lauk buitine chemija ir tokios net neturet namuose
MildaMa parašė:
Homeopatijos pramonei taipogi klientai svarbūs.
Pažiūrėčiau ką darytumėt kai vaiką ištiktų astmos priepolis.
Is homeopatijos mazas biznis
Tradicinei medicinai klientu niekada netruksta ir jie lobsta. Jau vien is skiepijamu kudikiu kokius lobius galima susikrauti.....(puikus pamatai astmoms formuotis).
Zinociau ka daryt.....Buvo israse mums ir steroidu ir astmai gydyt vaistu, pompas.... bet ...ismeciau juos ir radom kita iseiti. Nesismulkinsiu, nes kas iesko, tas randa.
MiglaNakty parašė:
tai privatu skana pasidarykit, surast linka jums?
O del kandziojimosi, tai jusu pasipiktinimai apie UK medicinos sistema pradeda erz…
mes cia su auskariuke bendra tema radome, nepatinka visada galite apeiti. Neprasau skaityti.
Mireta. 30 parašė:
Priimamasis..tai neduok Dieve kam nors papulti..as 10 min apseso valymo operacijos laukiau 3 d, su kudikiu 3 menesiu ir vyru, vazinejau su greitaja i ligonine 4 ka…
Auskariuke parašė:
Na cia tikrai visa romana galiu parasyt apie priimamaji. Kraujavau ne seip i kraujas tiesiok per kojas upeliy bego. Jiems tai normalu. Kraujo spaudima pamatavo ir l…
ale tokius baisius dalykus pasakojate, kad sakes! as kaip pagalvoju kiek laidu rodo apie suniukus ir kates , kurie vargsiukai nemaitinami ir nepriziurimi ir juos gelbeja, atimineja is seimininku ir juos uz toki elgiasi su gyvunais strafuoja....
o cia su zmonem --- imkit paracetamolio ir miegokit koridoriuj
laser parašė:
ale tokius baisius dalykus pasakojate, kad sakes! as kaip pagalvoju kiek laidu rodo apie suniukus ir kates , kurie vargsiukai nemaitinami ir nepriziurimi ir juos g…
nepamirskite 'pasipykim' temoje parasineti, dazna lankytoja jus ten
Mireta. 30 parašė:
nepamirskite 'pasipykim' temoje parasineti, dazna lankytoja jus ten![]()
O jūs suvokiat, kad problemų ieškot, kur jų nėra? jeigu jau buvo persileidimas, jeigu jau teplioja ir su antru, arba eikit pas privatų, arba į Lietuvą važiuokit, vaikui auklytę suraskit arba nerašykit visai tokių dalykų, nes mes nepadėsim, jeigu pati jūs nesistengsite dėl savęs ir vaikučio. mes nenuraminsim jūsų, neapžiūrėsim, nepadarysim išvadų. Čia tas pats kaip kai vyras nesidaro tyrimų, nes nėra laiko, nes dirba, nes nepatogu, nes toli ir t.t.
GyvenantiPuikiai parašė:
O jūs suvokiat, kad problemų ieškot, kur jų nėra? jeigu jau buvo persileidimas, jeigu jau teplioja ir su antru, arba eikit pas privatų, arba į Lietuvą važiuokit, va…
na dekit man dar viena raudona veleva! bet cia tai nesamone parasyta! zmogus paaiskino kad arciausia ligonine uz 100 km, masina neveikia, o su taksi varinet ji negali, o jus dar ir i lietuva ja siunciat, nu jus mesginos duodat
cia tai uzuojauta ne vietoj, su kraujavimu varyt 100 km tai 100% garantija persileidimo!
Mireta. 30, nusiraminkite ir ilsekites jei tai leidzia aplinkybes.
laser parašė:
na dekit man dar viena raudona veleva! bet cia tai nesamone parasyta! zmogus paaiskino kad arciausia ligonine uz 100 km, masina neveikia, o su taksi varinet ji nega…
o kuom sedėjimas namie ir skundimasis forume pagelbės?
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai