T.P.Keberiokst parašė:
Tai reikejo naturalistiskai ir vaiku tiketis,jei jau vaistai kenkia?kam tuos ivf daret?
Geras komentaras ??
T.P.Keberiokst parašė:
Tai reikejo naturalistiskai ir vaiku tiketis,jei jau vaistai kenkia?kam tuos ivf daret?
Geras komentaras ??
T.P.Keberiokst parašė:
T.P.Keberiokst parašė:
Jums viskas gerai? Prie ko papildai, ir Ivf?
gerkit, ir nekomentuokit manes, kad as negeriu. Taskas
SunMoon parašė:
Tai gerai, as jums neliepiu negerti jei jus pasidariusi tyrimus, ir zinote kiek ko reikia, ir padeda papildai. Man padeda, tik naturaliai gauti vitaminai, o ne sint…
Kaip sakoma - nemokykime mokytu. Kiekvienas turime sava patirti ir nueitus kelius bei elgiames pagal svae bei situacija.
Kas vienai tinka - neprivalo kitai tikti. Tad tolerancija ir draugiskumas yra labai sveikintina ;)
Farfala parašė:
Kaip sakoma - nemokykime mokytu. Kiekvienas turime sava patirti ir nueitus kelius bei elgiames pagal svae bei situacija.
As issakiau tikbsavo nuomone, ir nieko nemokinu, tad ir manes nemokinkit.
Tad nepatariu, jokiu gerti papildu.
SunMoon parašė:
Jums viskas gerai? Prie ko papildai, ir Ivf?gerkit, ir nekomentuokit manes, kad as negeriu. Taskas
Man tai viskas kuo puikiausiai.
Pati gi raset,kad jusu gydytojas naturalistas.
Kad as geriu vaistus ir papildus saujom ir sakau,kad nekenkia.O va jums viskas kenkia.Pati gi taip rasot.
Puiku,as jus praleisiu,labai prasau ir jus to paties ;)
SunMoon parašė:
As issakiau savo nuomone, ir nieko nemokinu, tad ir manes nemokinkit.![]()
Keberiokst irgi issake ir tikrai nemokinti cia susirinkome
O nestumo dziaugsmais ir kitais reikalais dalintis, palaikyti, nauju ziniu pasisemti.
Nemokiname
Milana55 parašė:
Tai mano pasirinkimas , o ka kiti galvoja tai man neidomu ir pagrinda turiu , jauna mama ir viskas gerai o ne ble kokiu 27 metu lauktis , kiekvienas turi savo pa…
Tavo tas BLE ir parodo visą kultūringumą ir brandumą.
pipi parašė:
dar sako mamai labai gerai isgert stikline ricinos aliejaus sumaisyto su pipiru saukstu. Sako, iskart nusijunko be problemu, pameginkit manau
?
pipi parašė:
dar sako mamai labai gerai isgert stikline ricinos aliejaus sumaisyto su pipiru saukstu. Sako, iskart nusijunko be problemu, pameginkit manau
O jūs ta kuri bandėte tai?
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai