juracka.. parašė:
Pacios jus is kosmoso platybiu, as ir klausiu ar gali but o ne kazko. Del ciklo klausiu ir klausimas aiskus o ne kosmiskas ponios nes yra atveju kiek ir esu realia…
100procentų apsaugo tik susilaikymas. geriau?
juracka.. parašė:
Pacios jus is kosmoso platybiu, as ir klausiu ar gali but o ne kazko. Del ciklo klausiu ir klausimas aiskus o ne kosmiskas ponios nes yra atveju kiek ir esu realia…
100procentų apsaugo tik susilaikymas. geriau?
juracka.. parašė:
tai ne vietoje klausete. cia vaiduokliu tema.
juracka.. parašė:
pati paklausiat pati atsakot pati zinot,pati girdejot...kaip ir retorinis klausimas?
xxxxxxxxxxx1 parašė:
pati paklausiat pati atsakot pati zinot,pati girdejot...kaip ir retorinis klausimas?
Ir dar pati nuo to įsižeidžia
Fabi parašė:
Ir dar pati nuo to įsižeidžia![]()
savarankiska??
xxxxxxxxxxx1 parašė:
savarankiska??
Vajezau
GitaP. parašė:
Cia jau ir vaiduoklius baisu komentuot,net gali akis isdraskyt jei nemataikazkokia betvarke darosi
![]()
![]()
čia dabar net vaiduoklių nieks nekėlė jeigu ką
_BurBė_ parašė:
čia dabar net vaiduoklių nieks nekėlė jeigu ką![]()
Pries keles dienas buvo toks atvejis,kai komentavo mergaites vaiduokli ir sake kelios,kad nemato poto idejo isriskejusi isizeidus toms kurios nemate,tai net juokinga pasidare,jug daug testuku meta netikrus vaiduoklius tai ko pikt kai paraso,kad nesimato kai dar neaisku ar ten kazkas matosi
zodziu gal supratot ka norejau parasyt
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai