L.A.P.Ė. parašė:
Ko cia su savim susirasineji?😅😅
Vuo bl🤦🤣🤣🤣 tu gėrei o aš girta 🙄😂
L.A.P.Ė. parašė:
Ko cia su savim susirasineji?😅😅
Monciutė parašė:
Per daug galvojai muset,tai apsinesei net😅😅
L.A.P.Ė. parašė:
😅😅😅kaip ble kotletus kasdien est tai pofik visiem,arba kaip spirgu ir grietines padaza pasidaryt vis dar neiminta misle,bet zmogus alaus atsidaryk ir cipsu pasidek …
Bet iš tikrųjų, tas pats per tą patį, kaip kotletus kept, obuolių pyragą, padažą pasidaryt-viskas čiki, o vat tu kliūni ir kliūni 😂😂😂
Not Angel parašė:
Bet iš tikrųjų, tas pats per tą patį, kaip kotletus kept, obuolių pyragą, padažą pasidaryt-viskas čiki, o vat tu kliūni ir kliūni 😂😂😂
Tegu,man demesys nemaiso😅😅
Kategoriška parašė:
Mane irgi išmetė ir nesupratau dėl ko. Bent jau perspėtų..
O kad esu ir kitoj grupėj, tai dar nieko nereiškia .
As irgi esu kitoj grupej. Tai kas cia dabar tokio pagal jas? Elgiasi baisiau nei mazvaikes 🤣🤣🤣
Jus jau ir dabar mazvaikemis vadinate, ar neatrodo kad va butent tokie pasisakymai ir lemia tokius sprendimus. Visos esam, busim mamos, kodel vienoms hormonai leidzia pvz su kitom nesiskaityti? Tikrai buna tokiu, kurios gal ir nenoredamos taciau savo arsiais pasisakymais iskaudina kita zmogu. Maciau tokiu pavyzdziu, nemalonu buvo ir skaityti. Turetume labiau viena kita gerbti, patarti, paguosti, jei neturime ka pasakyti, tiesiog patyleti. Manau kad reikia tokiose grupese, kur siaucia hormonai kaip niekad jausti ribas ir kaip niekad buti tolerantiskoms. Vienos bendrauja vienur, kitos kitur, nematau problemos, juk i ta kita jau seniai sukurta grupe nauju nariu irgi nepriima, tai manau nera reikalo pykti🤷♀️
FeelinGood parašė:
Vat žinot mielos mamos, todėl ir "baisu" kažką komentuoti, nes atsiranda viršesnių viena už kitą ir tuoj savo galias parodo. Pykit nepykit, bet iš didelio moterų sk…
Taip, geriau jau, kad būtų ne bobynas, o bent vienas vyras dėl kvapo forume, kuris galėtų žiūrėti ir komentuoti moterų besikeičiančias formas tiek pilvo tiek krūtinės... Ir papasakotų plačiau apie bikini depiliacijas visokias...
Evia parašė:
Taip, geriau jau, kad būtų ne bobynas, o bent vienas vyras dėl kvapo forume, kuris galėtų žiūrėti ir komentuoti moterų besikeičiančias formas tiek pilvo tiek krūtin…
Taip, nes labai man įdomu tai yra. Tik paskui nepulkit guostis tarpusavyje "ko čia mano ir vyro santykiai pasikeitė", "nieko jis nesupranta", "vaiko paimti nemoka, nieko nemoka" ir t.t.
Matyt tik mamos augina vaikus, nieko per dienas neveikia tik forume trinasi, o vyrai tik pinigus parneša, ką jie supranta.
lauruschka parašė:
Jus jau ir dabar mazvaikemis vadinate, ar neatrodo kad va butent tokie pasisakymai ir lemia tokius sprendimus. Visos esam, busim mamos, kodel vienoms hormonai leidz…
Pirma karta forume pasakiau sitaip nes tiesiog juokas ima is tokiu. Niekada nei vienai nesu parasius kazkokio neigiamo komentaro del kurio galetu paskusti ir ismesti is grupes. Grynas vaiku darzelis.
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai