nuga_noblese parašė:
O zodi nuomone kada ismoksi rasyt, ar nesuvokiamas ir nepataisomas tas tavo “nuomuone”? 😀
zinot jei visa gyvenima taip, tai sunku suvokt kaip teisingai rasosi...
nuga_noblese parašė:
O zodi nuomone kada ismoksi rasyt, ar nesuvokiamas ir nepataisomas tas tavo “nuomuone”? 😀
Vabaliukas09 parašė:
Man skaudėjo grynai ta kirpimo vieta kur kirpo per gimdymą.
Nu blyn kiek dar ta pati pakartot reiks 😂
momas parašė:
O kazin ir taria taip? 😀 nes rasant ne karta per diena ta zodi gi turetu dzingtelet galvoj istrint ta viena raide, net jei ir parasai 😀
nuga_noblese parašė:
O kazin ir taria taip? 😀 nes rasant ne karta per diena ta zodi gi turetu dzingtelet galvoj istrint ta viena raide, net jei ir parasai 😀
kai isivaizduoji kad taip turi but tai ir rasai taip.. o ji matyt ir taria kazkaip taip 🤷♀️😀
Na, pirmiausia turbūt reikia ne "simptomus" pastoviai gydyti, o ieškoti priežasčių, dėl ko tie uždegimai kartojasi... Antibiotikų, aišku, reikia, kai nustatyta kraujo tyrimu, kad bakterinis uždegimas, o kai užsiimama savigyda ir savaime sau priskiriamas gydymas ir vaistai... Mano dukrai trejetą kartų buvo pasikartojęs šlapimo takų uždegimas (jau beveik iki pielonefrito vienąkart buvom priėję, nes gydytoja, nuvykus konsultacijai, nesumojo iškart siųsti tyrimams, užteko paros, kad skubiai ligoninėj po to siųstų). Tai tuos tris kartus gavo antibiotikų kursą, ne 3 dienoms, o visai 10 dienų. Tfu, tfu, tfu, dabar jau kuris laikas šiuo klausimu ramu, nes išsiaiškinome, kas per bėdos ir dėl ko jai tie uždegimai/infekcijos kartojosi, tai bandom užbėgti už akių ir "laikytis"🙂.
Kažkada buvo čia diskusija dėl natūralių gydymo priemonių, gerai pamenu, kaip Vabaliukas man prikišo, kad kokią aš čia gydytoją turiu, kad man siūlo pirmiausia lengviems susirgimams "lengvesnį gydymą ir preparatus, o dabar smagu sužinoti, kad ir pati nekelia pas daktarus, o gydosi liaudiškom priemonėm, kai gali😄👍...
Vabaliukas09 parašė:
Pas odontologą lankausi profilaktiškai,aš tik parašiau priežastys dėl kurių verta tureti antibiotiku namuose,mano vyrui buvo problemos su dantimis nes jo šeimoje ne…
Tai vien del to kad nepatinka vaiksciot pas gydytojus, ir tingi eiti (kaip rasei kazkur cia) tai gali rizikuoti savo gyvybe?
Ta prasme ar ir gimdos kaklelio vezi manai sau nusistatytum pakankamai anksti tai ir prevencijos tam nereikia?
Blyyn kai tokios zinios pas tave is kyla tik klausimas kam tie gydytojai isvis 😃
Vabaliukas skamba kaip 5 metu vaikas: man nepatinka pas gydytojus tai ir neisiu!
Toks jausmas kad va mum visiem kitiem tai malonumas pas gydytojus vaiksciot 😃
Ir idomus pastebejimas: dantu higiena darosi- reiskia rupi dantys, estetika, bet ne sveikata, nes jei rupetu sveikata juk ne tik dantis priziuretu..o ir del skausmo nuejo as gydytoja, tik del diskomforto juk, ne del to kad susirupino sveikata.. Koks keistas, pavirsutiniskas ir unikalus poziuris 😁 nors tikriausiai dauguma mano kad tos baisios ligos juos aplenks 🤷♀️ as ir taip manau bet sveikata tikrinuos, viena yra manyti, kita zinoti.
Gandriene parašė:
Tai vien del to kad nepatinka vaiksciot pas gydytojus, ir tingi eiti (kaip rasei kazkur cia) tai gali rizikuoti savo gyvybe?
Mirti nebijau ,tad nenusistatysiu pati bet ir neeisiu pati tikrintis
Gandriene parašė:
Bet antibiotikus geri neissiaiskinusi reikia nereikia 😃 Pas gydytoju be reikalo nelakstai. Eini tik su reikalu. O liga kuria gydyti reikia antibiotiku nera pakankam…
Tai jau toks taiklus pasakymas. Zodziu suka suka uodega, keicia savo pamastymus, pati sau priestarauja, “vartosi” sukasi, kas tik jau butu teisi. Ner stuburo visiskai, absoliuciai.
Vabaliukas09 parašė:
Mirti nebijau ,tad nenusistatysiu pati bet ir neeisiu pati tikrintis![]()
Labai atsakinga bravo 👍🤷♀️
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai