fenix parašė:
Na kai šiepia ir grūmoja - tai irgi ne dzin, o didelis poreikis pasijausti geriau, žeminant kitus. Jei didelis noras pasijausti bent taip geriau - vadinasi - bendra…
100%
fenix parašė:
Na kai šiepia ir grūmoja - tai irgi ne dzin, o didelis poreikis pasijausti geriau, žeminant kitus. Jei didelis noras pasijausti bent taip geriau - vadinasi - bendra…
100%
fenix parašė:
O galėtum nufilmuoti?
![]()
Jei gerai pagalvoji, tai baisu lauk eit, vdrug su forumų realijom susidursi
Gerai, kai kitoj realybėj gyveni
Tamstta parašė:
Ta mamystė kiekvienai savaip susuka smegenis. Yra FB kažkokia jų grupė žinau. Tai ten iš vis jau iškrypėlės, o ne mamos susirinkę, kurios maitins dar ir studentus s…
Kaip vadinas? Noriu pasicekavyt
Šakar. Makar parašė:
Kaip vadinas? Noriu pasicekavyt![]()
Uždara ji, žinok
Nepamenu pavadinimo, bet žvengė TD merginos iš jos. Mūsų vienos grupės nares visas išmetė arba blokavo, nes bet koks nepritariantis komentaras nelikdavo nepastebėtas
Tamstta parašė:
Ta mamystė kiekvienai savaip susuka smegenis. Yra FB kažkokia jų grupė žinau. Tai ten iš vis jau iškrypėlės, o ne mamos susirinkę, kurios maitins dar ir studentus s…
Kažkada mane išmetė iš grupės nes adminės buvo maitinimo papais sektantės 🤣😂 visos laukėmes vaikelių, ir nu šakės kaip verbavo 😂🤣🙊 šiaip realiai aš santūri asmenybė, bet nebenustebčiau jei papų gauja keliautų per paradus jau 🤣😂
Evighet parašė:
Kažkada mane išmetė iš grupės nes adminės buvo maitinimo papais sektantės 🤣😂 visos laukėmes vaikelių, ir nu šakės kaip verbavo 😂🤣🙊 šiaip realiai aš santūri asmenyb…
Tai jos ten organizuodavosi išėjimus į žmones pažindyt viešai
Nu ar čia normalu?
Tamstta parašė:
Tai jos ten organizuodavosi išėjimus į žmones pažindyt viešai![]()
Nu ar čia normalu?
![]()
kiekvienam savi malonumai
Šakar. Makar parašė:
![]()
![]()
kiekvienam savi malonumai
![]()
Ten žinok į grupę priima tik jei nusiunti 'žindymo viešai' nuotrauką 🙈😂
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai