kabinetuke parašė:
Man tai įdomu, kodėl tėvukai anūkus myli labiau, negu savo vaikus![]()
gal kad su jais nereikia sėdėti nuo ryto iki vakaro , su jais tik pabūna kurį laiką, prižiūrint kol tėvai kur nors reikalais užsiėmę, ar dar kuom
kabinetuke parašė:
gal kad su jais nereikia sėdėti nuo ryto iki vakaro , su jais tik pabūna kurį laiką, prižiūrint kol tėvai kur nors reikalais užsiėmę, ar dar kuom
kabinetuke parašė:
visų pirma savi vaikai našta nemaža todėl meile ne visada sugeba parodyti vaikai irgi nervuoja dažnai ir reikia labai daug kantrybės tėvai myi žinoma bet ne taip rodo tai
IR juk vaiaki jau išauge o anukai maži
Gluosnelė parašė:
girdėjau Landau ruošias palikt Lietuvą, na ir geai galvoju, nereik mum tokių vaizdų.
Jei nelįstų visur, kur tik įmanoma, sakyčiau tegul gyvena. Gi niekam netrukdo. Bet kad ardosi ir iš savęs kažką bando išpešt, tai baisiai erzina. Džiaugiuos, kad TV nežiūrim ir neturim, bent vaikas nemato.
Mary.S parašė:
Jei nelįstų visur, kur tik įmanoma, sakyčiau tegul gyvena. Gi niekam netrukdo. Bet kad ardosi ir iš savęs kažką bando išpešt, tai baisiai erzina. Džiaugiuos, kad TV…
nera per visus namus tv? kaip keista
Butterfly_ parašė:
nera per visus namus tv? kaip keista![]()
yra tokių tėvų kurie viską riboja vaikams
aš nepritariu tam bet jau kaip sakant visi renkasi kaip jiems ''geriau vaikus augint''
personalinissaule666 parašė:
yra tokių tėvų kurie viską riboja vaikamsaš nepritariu tam bet jau kaip sakant visi renkasi kaip jiems ''geriau vaikus augint''
Nu bet koks skirtumas tv ar kompas?
kabinetuke parašė:
Turiu draugę, kuri primeta intiligentę, visa blizga, nei pūkučio ant jos nerasi, kvepianti. O namie dulkių kalnai, lovos neklotos.
as turejau drauge - kambarioke, su kuria nuomavomes buta. State ant blakstienu mane ir kita drauge uz kiekviena neisplauta lekste, grindis plaudavom visos kasdien, o ji dar karta perplaudavo. Vonia dezinfekuodavo ir pykdavo uz tase palikta priskambary ar pleda nerupestingai numesta svetainej. Karta kai jos nebuvo, grazinau jai pakroveja ir nesiau i jos kambari. Ten ziurkes galejo veistis, kaip buvo baisu, ten dvoke nesveikai... jei rasiu foto imesiu, nes nufotkinau, kad galeciau tkst jai i veida, kai ims putotis del puodelio neisplauto
personalinissaule666 parašė:
yra tokių tėvų kurie viską riboja vaikamsaš nepritariu tam bet jau kaip sakant visi renkasi kaip jiems ''geriau vaikus augint''
tai gal cia pati jinai neziuri kaip supratau, tai ir nera tv, o ne del vaiko,, nors nesigincyju nes nezinau,, tiesiog keista (bet nesakau kad blogai, kaip tik gal i geraja puse), nes pas nieka nesu maciusi kad tv nebutu.
Juditel3 parašė:
as turejau drauge - kambarioke, su kuria nuomavomes buta. State ant blakstienu mane ir kita drauge uz kiekviena neisplauta lekste, grindis plaudavom visos kasdien, …
nu tai gal tuo metu tik nesusitvarkiusi buvo,,, gal kur skubejo, ko ieskojo ir isverte viska ir nespejo pravedinti
1 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai