GyvenantiPuikiai parašė:
Man pasijautė namie, kai kėliausi iš lovos![]()
Šiandien ryte jau kažkaip žvalesne galva pasižiūrėjau į pilvą, tai vis dėlto jis ne toks ir mažas, kaip vakar pasirodė
GyvenantiPuikiai parašė:
Man pasijautė namie, kai kėliausi iš lovos![]()
Šiandien ryte jau kažkaip žvalesne galva pasižiūrėjau į pilvą, tai vis dėlto jis ne toks ir mažas, kaip vakar pasirodė
Kristina_Ka parašė:
Šiandien ryte jau kažkaip žvalesne galva pasižiūrėjau į pilvą, tai vis dėlto jis ne toks ir mažas, kaip vakar pasirodė![]()
Labas rytas! Kaip savijauta?
Taaaip pilvelis tai fainas buna...
man istrauke siulus, tik toj pusei kur drenas buvo, toookia skyle atsivere dar, sake nieko, susitrauks lai prasivedina... nepatiko man tas pasakymas ir nepaguode...
MonaSgrey parašė:
na va, pasiskambinau, tai eisiu kita antradieni susitikimuikiek buvau prisiskaicius, kad jo bendravimas labai nemandagus, bet telefonu ganetinai maloniai bendra…
Labas. Kada keliauji pas Vanaga? Laukiu naujienu
katik jam skabinau, ryt keliausiu pas ji
Kristina_Ka parašė:
Šiandien ryte jau kažkaip žvalesne galva pasižiūrėjau į pilvą, tai vis dėlto jis ne toks ir mažas, kaip vakar pasirodė![]()
o kaip jautiesi, nieko neskauda? ;)
Ciocyte parašė:
Labas rytas! Kaip savijauta?
Taaaip pilvelis tai fainas buna...![]()
Pas mane skylutės irgi pasidarė, kai nuplėšiau pleistrus
ir dabar bamba dar tokia, per anskti šąšas nukrito.. šiandien sapnavau, kad pažiūrėjau į žaizdas, o ten siūlai ir pradėjau panikuoti, kad jų nebuvo, o dabar atsirado
Siandien jauciuosi visa kaip sulauzyta, baisiai skauda nugara, kakla, gerkle (nuo to vamzdelio operacijos metu) ir pilva tempia ir skaudet pradeda, kai judu. Siandien dar atsisakiau vaistu nuo skausmo, bet pries vaziuojant namo, tai dar reikes paprasyti
Vis dar kraujuoju. Ir daktare dar nebuvo atejus ir nieko nepapasakojo..
Kristina_Ka parašė:
Pas mane kairys visiškai nepratekamasna, o iš dešinio išėmė cistą ir dabar jau jis pilnai pratekamas bus. Šiaip nieko daugiau blogo nepasakė. Bet dėl to kairio …
Kristina_Ka parašė:
Siandien jauciuosi visa kaip sulauzyta, baisiai skauda nugara, kakla, gerkle (nuo to vamzdelio operacijos metu) ir pilva tempia ir skaudet pradeda, kai judu. Siandi…
Labas,man tai visą savaitę gerklę skaudejo po lp.dabar viskas gerai siūlai išimti .liko laukti angeliukų ?
Kristina_Ka parašė:
Pas mane kairys visiškai nepratekamasna, o iš dešinio išėmė cistą ir dabar jau jis pilnai pratekamas bus. Šiaip nieko daugiau blogo nepasakė. Bet dėl to kairio …
O nešalino to kairiojo?
tuwuha parašė:
O nešalino to kairiojo?
Nieko nepašalino dar kol kas
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai