vizyle parašė:
Ar buvo skausminga procedūra, koks gydytojas atliko? Ačiū labai.
Procedūrą atliko gydytoja Regina Giliasevičienė, man asmeniškai nebuvo skausminga, kelios valandos prieš procedūrą išgėriau ibumetino tabletę.
Jei moteris ilgesnį laiką nepastoja, jai greta kitų tyrimų rekomenduojama atlikti ir kiaušintakių pratekamumo tyrimą. Skaityti
visą straipsnįvizyle parašė:
Ar buvo skausminga procedūra, koks gydytojas atliko? Ačiū labai.
Procedūrą atliko gydytoja Regina Giliasevičienė, man asmeniškai nebuvo skausminga, kelios valandos prieš procedūrą išgėriau ibumetino tabletę.
Marinet parašė:
Sveikos. Visos. Mums nepavyksta pastoti 3 m
. Vakar pasidariau Hyfosy kiaušintakių praeinamumą su putomis. Pasakė puikiai prae…
Zurman nusivylusi.. Liepe po kaiusintakio pratekamumo darytis operacijai.. Nors nirko ner ka operuoti.. Ir atkiekant turima kateterio ilgi ivedant i gimda susvirksti pratekamumui tai nenustate ir suvare visa.. Skausmas begalinis nepraejo ne po savaites jokiu vaistu ne neisrase.. O buti gerti pro proceduros. Klinikuose man taip sake.. Zodziu nusivylusi ja
raudona.saulyte parašė:
O as tai Zitkute nusivylus, dare Hyfosy pratekamuma, pasake, kad abu pratekami. Dariausi dabar antakalni histeroskopija ir laparoskopija ir paaiskejo, kad turiu vie…
Oi tai labai panasi situacija ir mano.. Pas mane irgi vienarage gimda ir desnes puses kiausintakis neissivystes.. Tai lankomes kauno reorodukcijos centre..
ZEMUOGYTE135 parašė:
Oi tai labai panasi situacija ir mano.. Pas mane irgi vienarage gimda ir desnes puses kiausintakis neissivystes.. Tai lankomes kauno reorodukcijos centre..
Sveiki, aš Jums asmeninę žinutę parašiau ;)
Sveikos mergaitės. Aš ką tik po kiaušintakių pratekamumo operacijos. Man darė mano ginekologė Vilkaviškio rajone. Su narkoze, trys skylės pilve. Paskaičiau jūsų komentarus, baisu pasidarė. Kam reikėjo mane pjaustyti, jei galima su kažkokiomis putomis atlikti? 😥 Kiaušintakiai pratekami. Dabar prisigalvoju, kad tik nebūtų ko pažeidusi beoperuodama. Eksperimentuoja su manimi. Niekaip negaunu siuntimo į vaisingumo klinikas. Ką tiria, viskas gerai. O vaikučio sulaukti nepavyksta... Man 36 m...
Prieš operaciją manęs gydytoja klausė ar noriu su putom ar noriu diagnostinės LP. Žinoma paaiškino viską ir pasirinkau operacija, nes jos metu ne vien kiaušintakius prapucia, bet patikrina visa reprodukcinę sistema. Mūsų atvejis buvo, kad nepastojau tris su puse metų. Visi tyrimai puikūs, net LP metu nieko nerado. Stimuliacijos buvo bevaisės. Kaip nuleidom rankas, visai netikėtai pastojau.
ingakr parašė:
Prieš operaciją manęs gydytoja klausė ar noriu su putom ar noriu diagnostinės LP. Žinoma paaiškino viską ir pasirinkau operacija, nes jos metu ne vien kiaušintakius…
Ačiū, nuraminote. Tikiuosi, ir man kiaušintakių pratekamumo operacija buvo daroma tam, kad apžiūrėti visą reprodukcinę sistemą. Visada labai džiugina tokios istorijos, kai stebuklas įvyksta, kai visai to nesitiki.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai