djdziukea parašė:
Gal kuri gimdet Kretingoje dalyvaujant vaikucio teveliui? Kaip ten kas siuo atveju? Pirmas nestumas tai labai idomu kaip kas tenaise![]()
O kas nutiko per apžiūrą?
djdziukea parašė:
Gal kuri gimdet Kretingoje dalyvaujant vaikucio teveliui? Kaip ten kas siuo atveju? Pirmas nestumas tai labai idomu kaip kas tenaise![]()
O kas nutiko per apžiūrą?
djdziukea parašė:
Gimdziau vyrui bubant salia. Buvo salia nuo saremiu pradzios iki pat tol kol kartu isejom i palata. Jokiu kazkokiu reikalavimu jam nebuvo.
Rūtelėlė parašė:
O kas nutiko per apžiūrą?![]()
Na mano situacija buvo nepavydetina.. Per anytos gimtadieni apie 1val nakties ruosemes vaziuot namo jau. Balius buvo lauke visur aplink daug teslynu nes beproto lijo o sveciai jau isilinksmine soko lietuje
o mes buvom palapineje prie stalo. Ir jau einant i masina susimuse vyrai ir maniskis puole ju skirti. Poto vienas vyras puole ant maniskio o as salia stovejau tai per mane puole ant jo ir prispaude mane. Aisku palikau visa purvina gi tokie teslynai.. Bet nebuvau nei laso alkoholio vartojus ar kazkas tokio. Sveciai iskviete policija ir greitaja, nes man maude pilva. Kol atvaziavo atejo mazdaug puse 3h nakties. Nuvaziavom i priemima. Tai ginekologinio skyriaus vedeja isvadino mane nenormalia, asocialia mama kad tokiu metu vadalojuosi kazkur su vyrais. Ir jai neiaiskinsi kad tai buvo seimos svente kur nesitikejom tokios pabaigos. Juolab kad ir mano mama buvo ne ka svaresne tik jos su manim i skyriu neileido. Pusantros valandos issiklausiau kokia as nenormali nes normalus zmones 10h miega. Realiai kad ir girta kokia buciau atvaziavusi ji neturi teises taip zemint zmogaus kas ji tokia kad teist galetu? Taip suprantu kad reikejo sprukt man i masina kad ko neatsitiktu bet gavosi kaip gavosi. Svarbu lialiui viskas gerai. Ir jinai zemint baige tik tada kai pasakiau jog rasysim pareiskima ant to zmogaus. Tai tada pradejo dailiai kalbetis nes pareiskimo atveju su ja turejo susisiekt pareigunai del isvadu apziuros. Tai pasikeite bendravimas 100 %. Ir kita diena nuvaziavus pas anyta viska papasakojau. Sako is jos nieko daugiau tiketis nereikia visada tokia buvo. Ir maziausiai ji turi teise ant kitu varyt nes pati tikrai nera pavyzdys doro prisiziurincio zmogaus. Bet juodint kaip zmogaus jos tikrai nei noriu nei galiu. Taciau kas liecia gydytojos puse. Baisu.
Ativsi parašė:
Gimdziau vyrui bubant salia. Buvo salia nuo saremiu pradzios iki pat tol kol kartu isejom i palata. Jokiu kazkokiu reikalavimu jam nebuvo.
Aciu uz atsakyma, vadinasi galesiu ramiai vykt gimdyt
djdziukea parašė:
Na mano situacija buvo nepavydetina.. Per anytos gimtadieni apie 1val nakties ruosemes vaziuot namo jau. Balius buvo lauke visur aplink daug teslynu nes beproto lij…
Uoj tikrai nera ji angelelis.. gimdziau pas ja,galiu tik.nuramint,kad ji.maziausiai laiko praleido su manim,daugiausua bendravau su ausere. Gimdyme dalyvavo vyras,iki pat galo
kaktu5as parašė:
Uoj tikrai nera ji angelelis.. gimdziau pas ja,galiu tik.nuramint,kad ji.maziausiai laiko praleido su manim,daugiausua bendravau su ausere. Gimdyme dalyvavo vyras,i…
Labai tikiuosi kad jei pas ja pakliusim su vyru tai neteks su ja daug bendraut.. Bet is dalies pacios mes kaltos kad tokios gydytojos dirba. Girdejau apie ja daug neigiamu atsiliepimu. Bet tai ir lieka tik tarp mamyciu, butu keliama si problema nemanau kad ji bedirbtu ir dar tokiose pareigose. Bet aisku cia pasvarstymai vienas pries veja nepapusi. Kaip ir viena akusere minejo jog jai jau senai laikas prie peciaus sedet o ne su zmonemis dirbt o juolab nestukemis..
Jei gimdymas sklandus, tai ją tiek ir tematysit fone. Gimdykloj ji nė karto prie manęs nebuvo priėjus. Mačiau, kaip sėdėjo prie stalo ir kažką rašė
taip kad jos "bjaurumo" (apie kurį tik iš kalbų ir težinau) nepatyriau.
O ir vyras visą laiką prabuvo, be problemų su tuo.
subtiliai parašė:
Jei gimdymas sklandus, tai ją tiek ir tematysit fone. Gimdykloj ji nė karto prie manęs nebuvo priėjus. Mačiau, kaip sėdėjo prie stalo ir kažką rašėtaip kad jos …
Jau vyras sake lai pabando prie jo nors uzsaukt ant manes... Nervuose paskendes kad takart niekas jo neileido i skyriu kai mane apziurejo. Ojoj isivaizduoju koki sarsala butu jai pakeles... Na iskart ramiau kai pasakot jog vyrui dalyvaut be problemu o dar kad ji savais darbais uzsiima tai dar geriau
subtiliai parašė:
Neturiu su kuo palygint, bet Kretingą būtent dėl mažesnių intervencijų į gimdymą ir rinkausi (aš iš Klaipėdos). Galit susirašyti gimdymo planą su savo pageidavimais…
O jus turejot gimdymo plana? Atsizvelge i ji? Tij galvoju ar is anksto sunkazkuom ji aptarti, ar tik jau nuvykus gimdyti. Nes galvoju i gimdykla neskubrt vaziuoti, per saremius kuo ilgiau isbuti namuose.
paukstyte123 parašė:
O jus turejot gimdymo plana? Atsizvelge i ji? Tij galvoju ar is anksto sunkazkuom ji aptarti, ar tik jau nuvykus gimdyti. Nes galvoju i gimdykla neskubrt vaziuoti, …
Aš neturėjau, bet viskas vyko taip, kaip ir norėjau.
Nežinau, kaip reiktų pristatyt tą planą kai jau atvyksti gimdyt su sąrėmiais, nes aš jau pp termino paguldyta buvau. Tik tiek, kad nežinia, su kuria pamaina reiktų kalbėt (nes nežinia, kiek gimdymas truktų), ir tai reiktų daryt būnant sąmoningai, o ne jau stipriuose sąrėmiuose..
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai