indre17 parašė:
Sveikos mamytes,ar tiesa ,kad cia olandojoj gimdyti reikia namuose?![]()
![]()
Sveikute,taip jie labai uz gimdyma namuose,bet jei nenori tai gali gimdyti ligonineje,tik ne wisos draudimo kompanijos apmoka gimdyma ligoninei
indre17 parašė:
Sveikos mamytes,ar tiesa ,kad cia olandojoj gimdyti reikia namuose?![]()
![]()
Sveikute,taip jie labai uz gimdyma namuose,bet jei nenori tai gali gimdyti ligonineje,tik ne wisos draudimo kompanijos apmoka gimdyma ligoninei
indre17 parašė:
o pati kur gimdysi ?ir ar isvis tas gimdymas namuose saugus, man kaip akmens amziui kazkaip...
![]()
ir gal netycia zinai kiek laiko moka dekretines,ir j…
Na jei nestumas normalus, gal ir saugu, visi gi jie cia gimdo ir daugelis sekmingai, bet as tai to nepatarciau daryt, nes galima ir ligoninei, zinoma jei draudimas dengia, patarciau pasidometi tai, nes jei nedengia ir gimdysi ligonineje ir nebus jokiu komplikaciju gali tekti moketi net apie 500 euru. O jei noresi nuskausminamuju ar kitos medicinines problemos iskils nestumo metu tada draudimas dengs.. O del dekretiniu, tai priklauso kiek laiko esi isdirbus, pasiklausk savo uitzedmbiuro.
Namuose gimdyti as irgi nepatarciau.. maza ko...
ligonine ir yra ligonine, kai viskas vietoje ir laiku
siaip as ir pati dirbu per uitzenbiura.. iseinu is darbo anksciau, nes deja darbo nebera tiek kiek anksciau o jau ir mano pilvukas auga labiau
tai nuo isejimo dienos gausiu uitkeringa is uwv.. tai yra 70 % nuo paskutines savo algos. o po to gali dar gauti mamos uitkeringa kaip ten jis vadinasi is uwv taip pat. tik va uzmirsau kiek laiko ji gausi
o tada tik pasalpas gausi kai pagimdysi. bet irgi ne kazka.
mano priziuretoja sake,kad dauguma basic tie draudimai sumoka uz gimdymus. ji taip pat sake kad moka tos moterys kurios nori pasilikti ligoninej ilgiau nei para...
is pradziu as jos nesupratau,bet veliau ji dar paaiskino.. kad palata nemokamai bet jei as sumanysiu (buna tokiu moteru) kad noriu pasilikti parai ilgiau ligoninej, nors esu sveika ir vaikutis sveikas, tada turesiu moketi uz palata.
tai va as taip girdejau ir buvau informuota
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai