Shventoji6 parašė:
As dariausi, ir buvo klaidingas... 🤯
Bet gal mazas atvejis kada suklysta...
NIPT yra neinvazinis prenatalinis tyrimas, kurio metu ištiriama vaisiaus rizika sirgti tam tikromis chromosominėmis ir genetinėmis ligomis. Skaityti
visą straipsnįShventoji6 parašė:
As dariausi, ir buvo klaidingas... 🤯
Onelove1 parašė:
Nu kai paskaitai šita forumą tai ir labai abejonės kyla darytis ar ne, kiek streso sau gali įsivaryti..
Beata.B parašė:
Nu kai paskaitai šita forumą tai ir labai abejonės kyla darytis ar ne, kiek streso sau gali įsivaryti..
Pasikonsultuokit, jei turite galimybę, su genetike. Ji patars konkrečiai jums. Yra tam tikras genetinių tyrimų eiliškumas, kiekvienas tyrimas yra svarbus ir suteikia informaciją jums ir genetikui. 100 proc. tikslūs (diagnostiniai) yra tik invaziniai, visi kiti rodys tik tikimybę arba net netirs tam tikrų ligų. Dėl to svarbu žinoti konkrečią jūsų, vaiko tėvo, šeimos narių situaciją (genetines ligas) ir gauti jums skirtus tyrimus. Taip pat suprasti, kad tikimybiniai tyrimai gali klysti (į abi puses), kad ir koks aukštas jų patikumo procentas.
LTLT parašė:
Sveikos, gal kažkuri darėtės Niptify+? Per kiek laiko gavote atsakymus ?
Sveika, as dariausi Placentoje. Krauja pridaviau Ketvirtadieni, o atsakyma turejau jau antradieni vakare
greatG parašė:
Sveika, as dariausi Placentoje. Krauja pridaviau Ketvirtadieni, o atsakyma turejau jau antradieni vakare![]()
Ačiū labai !🌻
Mano nėštumas Lietuvoje pirmas, jokios priežiūros čia neturėjusi, tad dėl genetinių man pilna klausimų. Esu rizikoj dėl amžiaus, 36 m. Ginekologė kiša darytis Nipt tyrimus mūsų klinikoj, jų kaina 500 eu. Pasiskaičiau, kad reikia prašyt siuntimo į Kauno klinikas pas genetikę. Paprašiau, nenorom, bet išrašė į klinikas pas "3-io lygio echoskopuotojus ginekologus-akušerius" (taip išsireiškė). Tai kaip suprantu pas genetikę taip lengvai nepapulsi tam prisca tyrimui? Ginekologė , atrodo, nieko kito nedaro kaip tik kiša tuos nipt tyrimus, nors echo darė šiandien, viskas ten normoj, sprando raukšlė gera.
Sveiki, dėl amžiaus pirma siunčia į perinatologijos skyrių. O tada paprašykit pas genetikus siuntimo. Man klinikose patiko genetikė Ašmonienė. Sakė atvykite geriau pas mus ir mes parinksime nipt kokį daryti. Nes čia žiūriu jau tikrai kitur kainos kosminės ir pati minėjimo, kad pasipinigavimas jau vyksta su tais nipt. Ten ir kainos normalesnės. Sakė akušeriai neturi tam kompetencijos ir normaliai nepatars dėl visų genetinių tyrimų.
Aistie parašė:
Sveiki, dėl amžiaus pirma siunčia į perinatologijos skyrių. O tada paprašykit pas genetikus siuntimo. Man klinikose patiko genetikė Ašmonienė. Sakė atvykite geriau …
Nedavė pas genetikus jokio siuntimo, nors prašiau, sakiau. Davė siuntimą kaip minėjau, į ginekologijos-akušerijos skyrių darytis echo. Šiandien užsiregistravau, einu vasario 3 d.
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai