olialia1313 parašė:
O kaip pateikia atsakymus, gal galit parodyti kaip pvz? Anglų kalba viskas?
Medicinapractica pateikė atsakymą tiek anglų, tiek lietuvių kalba.
NIPT yra neinvazinis prenatalinis tyrimas, kurio metu ištiriama vaisiaus rizika sirgti tam tikromis chromosominėmis ir genetinėmis ligomis. Skaityti
visą straipsnįolialia1313 parašė:
O kaip pateikia atsakymus, gal galit parodyti kaip pvz? Anglų kalba viskas?
Medicinapractica pateikė atsakymą tiek anglų, tiek lietuvių kalba.
Elyz parašė:
Lietuviškai duoda atsakymus placenta.lt
Ačiū!
Lina.linaite parašė:
Suprantu, tiesiog sakau gal galima jos uzklausti ir tiek...
Siaip jusu seimos gyd israsys vaistus suderinamus su nestumu, todel genetike siuo klausimu nelabai pades 🤷🏻♀️
Bet kokiu atveju, negydomas uzdegimas, virusas, bakterija yra zenkliai blogiau (nezinote kokie gali buti po to salutiniai) nei antibiotiku ar vaistu vartojimas.
Lina.linaite parašė:
Toks klausimas. Ryt pas genetike Beniusiene. Antra savaite labai kosau, neatsikosau, po Ventoli truputi buvo geriau, dabar vel. Laukiu dabar prie seimos gydytojo, z…
O kodėl nepasitikit savo šeimos gydytoja? Jei kyla abejonių, aš manau, kad tikrai galite pasakyti Benušienei kokius vaistus skyrė šeimos gydytoja, ji tik nuramintų, kad viskas ok.
Lina.linaite parašė:
Pasitikiu, ka tik skyre azitromicina. Antra savaite kosau, viska iskosesiu, nes nieko neatsikosau... Ka manote?
Jei gydytoja skyrė - vadinasi tinkami nėštumo metu. Jums gal kokia mikoplazmos bakterija? Nuoširdžiai siūlau nieko nelaukti ir vartoti, nes kuo ilgiau delsite, tuo gali būti liūdnesnės pasekmės.
Susiskambinau su klinika, kur Beniusiene dirba, tai sake pakonsultuos del antibiotiku. Manau iki rytojaus ryto istversiu... Taip, manau man ir gydytojas mano, kad mikoplazma. Klinikoje padare chlamidija, jos nera. Mikoplazma sako gal nebus dar antikuniai susidare, todel nedare.
Kosau baisingai, baisiau nzn ar gali buti ir visiskai neatsikosau. Musu mieste daug serganciu Mycoplasma buvo ir pasirodo yra, net Rezus klausiau....
Lina.linaite parašė:
Susiskambinau su klinika, kur Beniusiene dirba, tai sake pakonsultuos del antibiotiku. Manau iki rytojaus ryto istversiu... Taip, manau man ir gydytojas mano, kad m…
Linkiu kuo greičiau pasveikti ir malonaus vizito pas Benušienę;)
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai