Bacio parašė:
O koks cia testas? Kazkoks nematytas, jei 10 mIU. Lyg ir ne pigutis![]()
As ne LT gyvenu. Raso kad labai jautrus, bet cia pas mus pigiausias ~10€ gaunas ?Ir raso kad net 6d pries mm gali parodyt ?
Bacio parašė:
O koks cia testas? Kazkoks nematytas, jei 10 mIU. Lyg ir ne pigutis![]()
As ne LT gyvenu. Raso kad labai jautrus, bet cia pas mus pigiausias ~10€ gaunas ?Ir raso kad net 6d pries mm gali parodyt ?
Helauhey parašė:
As ov testud naudojau tai tikrai jau daugiau nei 14 dienu po ov praejo :/ nepasakysiu tilsliai kada buvo bet.. ?
OV testukai juk negarantuoja, kad bus OV
Turiu daug patirties su jais, kad budavo teigiami, bet OV neivykdavo arba teigiami budavo jau po OV
Zodziu, garantiju nera
Helauhey parašė:
As ne LT gyvenu. Raso kad labai jautrus, bet cia pas mus pigiausias ~10€ gaunas ?
As pamenu, kai Graikijoje norejau pigu NT nusipirkti, tai pigiausia uz 7 eurus radau
Bacio parašė:
OV testukai juk negarantuoja, kad bus OVTuriu daug patirties su jais, kad budavo teigiami, bet OV neivykdavo arba teigiami budavo jau po OV
Zodziu, garant…
As sakiau jau viskas, jokiu gaudymu vaisingu dienu jokiu testavimusi nei su ov, nei su nestumo testais, bus kaip bus ? Bet su mano sekme tai nesitikiu nieko gero ?
Helauhey parašė:
As sakiau jau viskas, jokiu gaudymu vaisingu dienu jokiu testavimusi nei su ov, nei su nestumo testais, bus kaip bus ? Bet su mano sekme tai nesitikiu nieko gero ?…
Tai gal kokiu uzsleptu bedu yra, kad nepagaunat net skaiciuodami vaisingas dienas? Tyrimu gal reiktu
Bet cia jau kita tema...
Stellita parašė:
Sudėjau trijų vakarų vienodus. Žalias testas pregnatest. Manau užkibomo merginai, kuri jau žadėjo, kad niekas man ir neryškės, linkiu, kad jūsų pikti žodžiai pri…
Jeeee
Stellita parašė:
Sudėjau trijų vakarų vienodus. Žalias testas pregnatest. Manau užkibomo merginai, kuri jau žadėjo, kad niekas man ir neryškės, linkiu, kad jūsų pikti žodžiai pri…
Nu dabar pagaliau ir jūsų teste kažką įžvelgiu, ypač apatiniame!
Bacio parašė:
Jeeee![]()
Kaip man smagu, kad taip palaikai
gandras vaikščioję svyrui iš paskos nemelavo. Beje įtariu, kad šį mėnužkibom, nes pradėjau įvairias meditacijas, rytais ir vakarais, tai esu gerokai ramesnė viduje, be nerimo, pykčio. Net, kai kiti nori provokuot atrodo ir jiems turiu ramybės. Tai manau, galėjo padėt. Nes pastojimui tikrai svarbi emocinė būsena, o iki šiol tikrai nervinga buvau
tfutfutfu neprisikarksėt, kad tik viskas sklandžiai.
Stellita parašė:
Kaip man smagu, kad taip palaikaigandras vaikščioję svyrui iš paskos nemelavo. Beje įtariu, kad šį mėnužkibom, nes pradėjau įvairias meditacijas, rytais ir vaka…
As irgi linkiu visko sklandziai
Ir kokios ten meditacijos? Gal ir man pavyktu? Parasysiu tau AZ, netersiu temos
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai