Jovituke parašė:
Gal ryt kas i paskaiteles atvyks?ir zino kurioj vietoj jos vyks? Zinau tik kad 9val...
konsultacinėj poliklinikoj 3a konferenciju salėj turėtų būt.
Žeimių g. 19, JonavaJovituke parašė:
Gal ryt kas i paskaiteles atvyks?ir zino kurioj vietoj jos vyks? Zinau tik kad 9val...
konsultacinėj poliklinikoj 3a konferenciju salėj turėtų būt.
Aleale parašė:
konsultacinėj poliklinikoj 3a konferenciju salėj turėtų būt.![]()
Aš va kaip tik ruošiuosi į pamokėles vykti, esu iš Elektrėnų, tai man dar ir ant kelio valandą dar plius nežinau kur tiksliai vyksta. Kai registravosi, sakiau, kad ne vietinė ir paklausiau kur randasi ar rasių, tai pasakė, kad atvykusiu ir pasiklausyti, taip su prastau, kad pačioje ligoninėje kažkur 🤷♀️ galėjo iškart paminėti nors, jei kažkur kitur 🫤 tikiuosi nepavėluoti kol rasiu..
Inkutea parašė:
Aš va kaip tik ruošiuosi į pamokėles vykti, esu iš Elektrėnų, tai man dar ir ant kelio valandą dar plius nežinau kur tiksliai vyksta. Kai registravosi, sakiau, kad …
Na ar atvykote ir radote paskaiteles?
Jovituke parašė:
Na ar atvykote ir radote paskaiteles?
Taip, buvau 🙂 keista truputį, nes atvykus ko klausiau, nelabai kas žinojo kur jie randasi 😀 bet dabar jau žinosiu kur. Ketvirtadienį apie gimdymą paskaitėlė, nekantrauju jau, manau, bus vertingesnė už pirmąją, o ir kadangi prieš tai turėjau cp, tai taip ir neteko gimdyti, tad bus pravartu. Su pirmu vaiku buvo karantinas, tai pamokėlės nevyko, radau pora nemokamų apie vaikelio priežiūrą su labai daug reklamos, o kitos buvo mokamos, tai kiek pati sugebėjau informacijos rasti, tiek, bet ne tas pats kaip gyvos pamokėlės 🙂
Sveikos, tos kurios nusprendete nemaitinti pacios, kaip reikalai su misinukais? Tureti savo misini, buteliukus , virduli ir t.t, ar neleidzia? Prie to pacio dar klausimas, kaip su krutine reikalai, vistiek kuriasi fabrikas, ar duoda kokiu nors vaistu laktacijai stapdyt?
Samanelė parašė:
Sveikos, tos kurios nusprendete nemaitinti pacios, kaip reikalai su misinukais? Tureti savo misini, buteliukus , virduli ir t.t, ar neleidzia? Prie to pacio dar kla…
Mišinuką duoda, padaro, buteliuką duoda, nors turėkite geriau savo. Dėl vaistų abejotina, tokių nelabai ir yra, kadangi fabrikėlis pradeda kurtis jau vykstant namo, arba namuose
Sveikos! Prisijūnkit ir jūs! Ir pakviesk dar šiais metais tapusias mamytes!
https://www.facebook.com/groups/5657531277678926/?ref=share
Sveikos, iki termino likę 9d. Tašytę ekstra atvejui susidėjus jau nuo švenčių, bet dar daug visko trūksta, tad skaitau sąrašus, bandysiu likusius daiktus krautis. Taigi, kyla vis klausimų, pvz kaip su tualetiniu popieriumi, ar Jonavos ligoninėj buvę kam, kad nebūtų, reiktų savo neštis, nes ateisi, o ten gal išsibaigęs ir daugiau nepadėta ? 🤔 Ar reikia kokių paklotėlių palatoje, jei kartais prabėgtų, gal duoda ar gal ten kokių palukių prikloja? Gal ir vaikeliui kartais duoda paklotėlių? Kai kitoj ligoninėj gimdžiau, buvau pasiėmus paklotėlių, bet tik bereikalingai vietą užėmė, nes ten jau buvo paklota ir spintelėje buvo, jei reiktų pakeisti tad savų neprireikė, o vietos tai taip nemenkai užima lagamine, nesinori bereikalingai apsikrauti. Dar klausimas ar palatose labai karšta? Na ir gal taip kas turi kokių pastebėjimų ir patarimų ką reiktų arba kaip tik nereikia pasiimti 🙂 Kiek žinau, gimdymo marškinius duoda
Inkutea parašė:
Sveikos, iki termino likę 9d. Tašytę ekstra atvejui susidėjus jau nuo švenčių, bet dar daug visko trūksta, tad skaitau sąrašus, bandysiu likusius daiktus krautis. T…
Na aš kai gulėjau lapkričio mėnesį,tai buvo pora dienų,kad baigėsi toletinis ir nieks neatnešė,tqi gerai kad savo turėjau😁👍o dėl paklotėliu,tai būna patiesta lovoje,jei perbėgtų👍o kūdikiams būna palatoje atneštų vystyklų vadinamų,ten tokios medžiagos flanelinės arba medvilninės,tai nereikia papildomai paklotėlių😊turėkite dar su savim buteliuką vandens👍
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai