AbigaileSau parašė:
Mano ciklas 29-30 d. Bkt nematuoju.
Tai teigiamas ot turetu but tarp 13-17cd , kelinta jums siandien ciklo diena ? Ir kelinta ciklo diena buvo ta diena kai ryskus testukas tas vidurinis buvo. ?
AbigaileSau parašė:
Mano ciklas 29-30 d. Bkt nematuoju.
Tai teigiamas ot turetu but tarp 13-17cd , kelinta jums siandien ciklo diena ? Ir kelinta ciklo diena buvo ta diena kai ryskus testukas tas vidurinis buvo. ?
Kurotani parašė:
As siandien nuliudau... pasidariau ot, ir beveik nieko nebeliko,,, o vakar nuojauta sake, kad nors nera visiskai vienodi bruksniukas, bet jis labai ryskus... ech :(…
O jums mm sutampa su OV?
jūsų ciklas labai trumpas, taip?
Liutuukee parašė:
Siandien 12 cd, o dvi ryskios buvo vakar 11 cd
Kurotani parašė:
As siandien nuliudau... pasidariau ot, ir beveik nieko nebeliko,,, o vakar nuojauta sake, kad nors nera visiskai vienodi bruksniukas, bet jis labai ryskus... ech :(…
Kiek suprantu jusu ciklas labai trumpas? Kiek dienu jis vyksta ? Kiek vyksta dienu pacios mm? Gali buti kad uzvakar t.y 5cd ot butu buves pats ryskiausias , o 6cd pradejo po biski blankti. Nepriklauso manau, jei blanksta tai ir nublanks. Bkt nematuojat? Cia tik du testukai daryti si cikla taip?
AbigaileSau parašė:
Siandien 12 cd, o dvi ryskios buvo vakar 11 cd
Tai tada ov turetu ivykti kaskur tarp 12-13 cd. Nes po teigiamo ot , ov gali ovykti tarp 12-48h. Siandien ir ryt bei poryt darykite nd. . Kadangi nematuojat bkt sunku pasakyt kada ivyko ov ar ivyks. Turit stebet savo organizma. Vaisingos dienos buna iskyros kiausinio baltymo( tasios, skaidrios, pirstais galima istemti pora cm) . Linkiu kad viskas pavyktu. Kitos merginos jaucia kai ivyksta ov , tarkim pilvo tempimas ar dar kas, sito negaliu pakomentuot nes praktiskai po ov man pora dienu tik speneliai jautrus pasidaro, daugiau nieko nejauciu. Gal kitos pakomentuos kurios tikrai jaucia kaskokius simptomus kai ov ivyksta.
Liutuukee parašė:
Kiek suprantu jusu ciklas labai trumpas? Kiek dienu jis vyksta ? Kiek vyksta dienu pacios mm? Gali buti kad uzvakar t.y 5cd ot butu buves pats ryskiausias , o 6cd…
Taip, trumpas 21-23 d. Sergu 4 dienas, ketvirta diena labai lengva
aha.. dariau tik 2 OT, 6 ir 7 cd, nes anksciau nesitikejau
juolab, kad vaisingos isskyros tik siandien prasidejo
5 cd mylejomes, gal pavyko
siandien vel reikes
Dabar zinosiu, kad kita cikla pradesiu nuo pirms dienos
turbut tai ir atsakymas, kodel nepavyksta jau 7 cikla, nes stebedavau pagal isskyras, o cia pasirodo reikia net sergant nenustot
Sraigutė parašė:
Sveikos mergiates buvau isvykusi ir negalejau pasitarti su jumis del teigiamu ov.testuku,tad myliukus darem,kad neprasautumem![]()
kaip suprantu mano ov.buvo 14 ar…
man tai ir 14 ir 15 cd trūksta iki teigiamų
o jei juos skaityt kaip teigiamus tai ov galėjo būt 16-17cd.
Sraigutė parašė:
Sveikos mergiates buvau isvykusi ir negalejau pasitarti su jumis del teigiamu ov.testuku,tad myliukus darem,kad neprasautumem![]()
kaip suprantu mano ov.buvo 14 ar…
Labukas tai tavo ot buvo teigiami 14 ir 15 cd. Man jie asmeniskai netgi vienodoryskumo abieju dienu. Manau juos galima uzskaityt teigiamais. Bet realiai dar truktu ryskumo iki kontrolines. Jei juos skaityt teigiamais tai ov galejo ivykt 16-17cd.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai