SigitaZ parašė:
Oij, tikrai nėra dėl ko supyktiaš prijaučiu juokeliams
![]()
saunumelis:DDD
SigitaZ parašė:
Oij, tikrai nėra dėl ko supyktiaš prijaučiu juokeliams
![]()
saunumelis:DDD
Sveikos, merginos. Man visiškai neaišku, kada įvyko man ovuliacija
tevu-darzelis.lt/rk106649@161125e726e
SigitaZ parašė:
Sveikos, merginos. Man visiškai neaišku, kada įvyko man ovuliacija![]()
![]()
sekmadienį
SigitaZ parašė:
Sveikos, merginos. Man visiškai neaišku, kada įvyko man ovuliacija![]()
![]()
Neaisku todel kad 12cd yra trigdis.Jeigu tos dienos tikroji temp buvo mazesne tai tada sekmadieni ov dar nebuvo,tada galejo buti kad ivyko butent 12cd,bet galejo ivykti ir vakar nes didelis bkt suolis si ryta.Galejo ivykti ir sekmadieni.Kelinta val.buvo darytas testukas kuris buvo teigiamas?Ir kodel 12cd.trigdis?
vaiduliukeP27 parašė:
Na matai ir ta temp.kyla po truputi,tai grafikelis jau kaip ir fiksuoja dvi ciklo fazes.As manau kad ryt bus aiskus bkt suolis,ir kad ov vyksta siandien.Laukim ryto…
Kaip ir mane Vaiduliuke, siadien bkt zenkliai aukstesne, tai galima teigti, kad ov buvo vakar, taip?
keistai cia si men grafikas susideliojo, preita menesi taip nebuvo
tevu-darzelis.lt/rk118894@1611236f69b
Stebuk1elis parašė:
Kaip ir mane Vaiduliuke, siadien bkt zenkliai aukstesne, tai galima teigti, kad ov buvo vakar, taip?keistai cia si men grafikas susideliojo, preita menesi taip …
Taip ir pas jus ov galejo ivykti vakar,nes pirmoje fazeje buvo nematuota viena diena,ir jeigu ta diena bkt butu buvusi aukstesne nei 36.28 tai kiausinuko greiciausiai nebutumete gavusi .Dabar lieka laukti ir ziureti ka bkt rodys toliau
vaiduliukeP27 parašė:
Neaisku todel kad 12cd yra trigdis.Jeigu tos dienos tikroji temp buvo mazesne tai tada sekmadieni ov dar nebuvo,tada galejo buti kad ivyko butent 12cd,bet galejo iv…
Teigiamas testukas buvo darytas apie 15 val. Trigdį man žymi pati sistema, kadangi tą rytą kėliausi anksčiau visą valandą ir prieš keldamasi pasimatavau temperatūrą.
tevu-darzelis.lt/rk84934@161119fd344
as tik pasidziaugt grafikeliu
po biski judam
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/ovuliacijos-testai-jusu-patirtis-1
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai