saulytea parašė:
mes tai ruosiames valgytika jus?
![]()
Mano mazoji tai tvarka namuose daro
saulytea parašė:
mes tai ruosiames valgytika jus?
![]()
Mano mazoji tai tvarka namuose daro
ilona649 parašė:
mes tai laukiam babuskos, Austeja tiksliau nesulauke uzmigoka jus?
o as namie kurksau,jargaus kaip jie man jau atsibodo,butu savas kiemas iseini,pasedi kokioj terasoj atsigeri kaviaus,o kur cia,nebent laiptinej,turbut kaimynai iskviestu zmogeliukus su bltais chalatais,kurie mane isvestu pasivazinet truputi
ilona649 parašė:
prasikalto arbata
nieko, man padeda nesedeti atsisedus, uzsiimti kuom nors ir negalvoti kaip liudna siandien
![]()
tai va kad jau viska pasidariau,dabar ir kiurksau prie pc
amefista parašė:
o as namie kurksau,jargaus kaip jie man jau atsibodo,butu savas kiemas iseini,pasedi kokioj terasoj atsigeri kaviaus,o kur cia,nebent laiptinej,turbut kaimynai iskviestu zmogeliukus su bltais chalatais,kurie mane isvestu pasivazinet truputi
bet smaiksti kaip ir nenuotaikoj klausyk
as tai i balkona einu kavos gerti, kai nepucia is jo lauk vejas
amefista parašė:
tai va kad jau viska pasidariau,dabar ir kiurksau prie pc
mankstele namuose op op
arba padek kleckui borbaka daryti
ilona649 parašė:
bet smaiksti kaip ir nenuotaikoj klausykas tai i balkona einu kavos gerti, kai nepucia is jo lauk vejas
![]()
nu jo balkonas yra,bet ir tas su stiklais,nezinau nezinau,kaip siandiena diena reiks pratemt,jauciu reik eit namus pasipuost,gal sventes uzuost pradesiu
ilona649 parašė:
mankstele namuose op oparba padek kleckui borbaka daryti
![]()
miega mano knopke,nebent pati viska issiversciau,paskui imciau tvarkyt
amefista parašė:
miega mano knopke,nebent pati viska issiversciau,paskui imciau tvarkyt![]()
generaline tvarka, as vakar virtuvei viska iskrausciau is spinteliu, oj turejau ka veikti, kol sudejau atgal
ilona649 parašė:
generaline tvarka, as vakar virtuvei viska iskrausciau is spinteliu, oj turejau ka veikti, kol sudejau atgal![]()
jo situo darbu ir as ne perseniausiai buvau uzsiemus,viska meciau lauk is spinteliu,o paskui darbo turejau,kol vel viska i vietas susidejau
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai