2013.06.28 18:05 (prieš 13 m.)
Labukas, mergaites;)
Šiandien parduotuvėj pagaliau radau Pregnacare Conception (t.y. vitaminai planuojančioms pastoti). Taigi įsigijau tris pakuotes - trims mėnesiams. Kadangi apie juos prisiskaičiau gerų atsiliepimų kituose forumuose, viliuosi, kad gerą poveikį turės jie ir man. Be to, buvo akcija, perkant 2 pakuotes 3-čia nemokamai. Tai vat. Paskaičiau, kad juose jau yra ir folio rūgšties, taigi savąją kolkas padėsiu į šoną, nes vitaminuose kiek skaičiau jau yra jos reikiama dozė. Gal dar kurios geriate/gėrėte šiuos vitaminus planuojančioms??? Kokie atsiliepimai?
Beje, kažkuri klausėt apie RŪKYMĄ. Deja deja, bet ir aš ir mano mylimasis abu esam rūkantys. Kadangi rimtai ėmėm planuot kūdikėlį, tai dabar dilema kaip mest šalin visus rūkymus. Abu labai norim mest, todėl dabar mažinam. Planuoju skaityt ir knygą A.Carr'o, "lengvą būdą mest rūkyt. " Prieš porametų ją skaičiau ir visai nebuvo sunku mest rūkyt.. Viliuosi, kad padės ir šįsyk, juolab, kad turiu didelį paskatinimą - kūdikėlį planuose
O kaip su KAVA? Geriat planuojančios..? Kadangi nemažai per dieną išgeriu kavos, galvoju,kad palaipsniui reikia ją keisti arbata. Šiandien kaip tik shopingo metu nusipirkau keletą vaisinių, bandysiu iš lėto pereit ant arbatyčių