BusKaipBus11 parašė:
As kaip ir pas save toki pat seseli matau, bet jau isitikinau, kad jie tiesiog tokie testai 🙂 jie anksti parodo, kai kimba bet va tie seseliai tai nieko nereiskia 😒…
Kažkaip jau esu įsitikinus, kad dar ne šitas ciklas 🐣
BusKaipBus11 parašė:
As kaip ir pas save toki pat seseli matau, bet jau isitikinau, kad jie tiesiog tokie testai 🙂 jie anksti parodo, kai kimba bet va tie seseliai tai nieko nereiskia 😒…
Melynoji parašė:
Blem sita grupe kazkas nerealaustoks azartas pakyla skaitant, kad nu norisi eit ir testa pasidaryt 😅
Oj kaip pritariu jums.. as irgi turiu kazkokia trauka siai grupei😀 iki dabar pirmas dalykas ka ryte padarau tai perskaitau viska cia, o ne fb ar ig😀
Managa parašė:
Gal žinot ar antėjoj Vilniui šeštadienį pasidarius tyrimus bus atsakymas?
Kardiolotoje tą pačią dieną atsiunčia jei ryte pasidarote tyrimą
Little_Miu parašė:
Aš irgi jau galvoju kad ne šis ciklas.. Ar ilgai svarstėte ar planuoti trečią? Ar visada žinojote, kad norėsit daugiau nei du :)?
Melynoji parašė:
Blem sita grupe kazkas nerealaustoks azartas pakyla skaitant, kad nu norisi eit ir testa pasidaryt 😅
kaip seriala kokį seki ir žiūri kada kam pasiseks
Joanna parašė:
Sveikos, rytoj laukia vizitas pas genetikę. Bijau, todėl noriu pasiruošti. Ko galima tikėtis vizito metu? Kokios buvo jūsų patirtys?
Dėl kokių priežasčių eisite? Pasidomėkite savo ir vyro tėvų istorijom kas kiek laiko bandė ar buvo genetinių ligų ir pan., nes būna klausinėja šeimos istorija
Melynoji parašė:
Mane irgi įtraukė šita grupė, vis tikiuos, kad visoms pasiseks pamatyti tai ko nori😍😍😍 aš labai noriu || pamatyt🥰
BusKaipBus11 parašė:
Dėl kokių priežasčių eisite? Pasidomėkite savo ir vyro tėvų istorijom kas kiek laiko bandė ar buvo genetinių ligų ir pan., nes būna klausinėja šeimos istorija :)…
Antras persileidimas iš eilės, pirmi nėštumai, tai ginekologė išrašė siuntimą pas genetikę.
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai