RauDonoji parašė:
Penktadienį, dar tik 21cd man, neturejau niekada taip anksti vaiduoklio
Bet ir pagal temp grafika, atrodo, kad ankstyva implantacija galėjo buti?
RauDonoji parašė:
Penktadienį, dar tik 21cd man, neturejau niekada taip anksti vaiduoklio
FoxLady parašė:
Aš nežinau ar tas kritimas 5dpo galėjo būt implantacija,labai jau ilgai tada tas HCG gaminosi iki 10
RauDonoji parašė:
Kolkas tik Amedi ir sheina😀 isvados tokios-sheino melynus vertint po valandos, sheino zali visiskai tusti, amedi juostele pasidare tikrai sh, tuscias, amedi ankstyv…
Dar laaabai idomu butu kaip Facelle testukai
gabiju parašė:
Man tas skausmas toks idomus, turbut nera buve dar tokio, maudzia koja, sedmeni taip lyg daryciau tempimo pratima, taip pat ir strena tos puses, bet pacio pilvo nem…
Gali būti kad užspaustas tiesiog nervas , tai ir skaudėti gali ilgai.
mazyle parašė:
Sveikos, šiandien man 10 dpo, turėtų šiandien/ryt prasidėti mm, bet ov šį ciklą buvo cd18, nes susirgau gripu, kai turejo buti ov (taip manau). ciklas 28-29d
…
Jūs laukiates, sveikinimai
Pozityvioji parašė:
6 CD, po 2 nesėkmingų nėštumų pradėjau atidžiau sekti skydliaukę - ir matau, kad laikosi 3,8-4,0. Rezultatas prastas, einu skubos tvarka pas endokrinologę. Labai ti…
Mano TSH buvo 3.73, kai persileidau paskutini kartą, kai vėl pastojau - 2.3, tada vis krito ir dabar apie 0.9. Vaistus naudoju nuo 2024 spalio (po persileidimo pradėjau).
RauDonoji parašė:
Sandra, lyg naudoji dar tuos sheino melynus? Kai ateis laikas testuotis, sheina tikrint tik po 30min arba valandos, kai pilnai išdžiūna, nes kol šlapi tai visiškai …
Mano šiti sheino mėlyni buvo lygiai tokie patys ir nieko nereiškė deja🤷 aš nebesidarysiu jų,eina jie šikt😆
Asturiusave parašė:
Mano šiti sheino mėlyni buvo lygiai tokie patys ir nieko nereiškė deja🤷 aš nebesidarysiu jų,eina jie šikt😆
Na taip, jei tik jie man mestų tai nepasitikėčiau, bet pamačius tokius iškart ėjau pirkt iš vaistinės ir patvirtino😄
Rožyte24 parašė:
Merginos , ar gali būt kad po mm iškart ov ? Tepliojimas pasibaigė 01.08 , šiandien pagal simptomus pasidariau ov testuka galima sakyti teigiamas 01.10 buvo myliu …
Man praeitą ciklą buvo 3 pikai...
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai