Laup parašė:
Aš padariau testerą ir kažkokį mėlyną iš eurovaistinės. Su testera ryškėjam![]()
Pasidaryk kraujo tyrimą ir progesterona, kad nebūtų per vėlu 🙏
Sveikinu🥰🫶🏻
Laup parašė:
Aš padariau testerą ir kažkokį mėlyną iš eurovaistinės. Su testera ryškėjam![]()
Sveikinu🥰🫶🏻
pupsika parašė:
Pas mane 11DPO. Čia ankstyvas rožinis. net nezinojau, kad livsane geltonas yra. Dar vieną rytojui turiu. Pasiduosiu galutinai ryt
Aš turbūt irgi pasiduodu.. kol šlapi cc ir testera lyg kažką nori mest. Bet kai išdžiuna nieko nesimato.. atrodo jie jautriausi bet kažkaip jais visai nepasitikiu
Sandra988888 parašė:
Ačiū❤️
Nekartojot šnd nt? 🥰
Sandra988888 parašė:
Labas rytas , na pasidariau dar viena testa kad paziureti ar nepapuoliau ant melago 😅
Valio! Paryškėjo❤️ nu žiauriai džiaugiuos už tave!!!!😍😍😍
Svaja1234 parašė:
Sveikinu🥰🫶🏻
Ačiū Svaja! Čia mano krtvirtas nėštumas, nei su vienu kol kas neturėjau problemų dėl progesterono, tad tikiuosi ir šį kartą nėra or hcg seksiu ryškėjimu testais
šiaip nė karto nedariau to tyrimo per visus 10 metų
Laup parašė:
Tikrai galima džiaugtis! Sveikinu🥰
Laup parašė:
Ačiū Svaja! Čia mano krtvirtas nėštumas, nei su vienu kol kas neturėjau problemų dėl progesterono, tad tikiuosi ir šį kartą nėraor hcg seksiu ryškėjimu testais …
Na tada linkiu iki galo🤰🥰
Pabirėjo čia mūsų nemažai 😍
Svaja1234 parašė:
Na tada linkiu iki galo🤰🥰
Pabirėjo čia mūsų nemažai 😍
Tikiuosi jūsų žodžiai išsipildys
Beje, merginos, šis mėnuo buvo man besimptomis. Absoliučiai nieko nejaučiau, nei krūtų, nei pilvo. Ir dabar dar nelabai ką jaučiu (kartais pilvą pamaudžia kaip per mm)
Laup parašė:
O, eurovaistines melynas? Jis irgi rodo Jums 😊 Puikiai! Sveikinu 😊