FoxLady parašė:
Nu net idomu, jums testukai vis vos vaiduokliauja, tai kaip cia yra![]()
Tai vat ir aš nesuprantu. Gal užkibo berniukas ir testai vėliau parodys 🤣 Aš tokia optimistė iš nevilties 🤦🏻♀️😁 Rytojui dar turiu livsane juostele.
FoxLady parašė:
Nu net idomu, jums testukai vis vos vaiduokliauja, tai kaip cia yra![]()
Tai vat ir aš nesuprantu. Gal užkibo berniukas ir testai vėliau parodys 🤣 Aš tokia optimistė iš nevilties 🤦🏻♀️😁 Rytojui dar turiu livsane juostele.
Adagioo parašė:
Valio! Paryškėjo❤️ nu žiauriai džiaugiuos už tave!!!!😍😍😍
Ačiū ❤️ na tikiuosi sy karta viskas gerai bus❤️o kaip tu besilaikai?🥰
Indriukas777 parašė:
Aš turbūt irgi pasiduodu.. kol šlapi cc ir testera lyg kažką nori mest. Bet kai išdžiuna nieko nesimato.. atrodo jie jautriausi bet kažkaip jais visai nepasitikiu…
Pas jus irgi idomi situacija, reikia dar kitokios firmos gadinti
FoxLady parašė:
Pas jus irgi idomi situacija, reikia dar kitokios firmos gadinti![]()
![]()
Dar nieko ir taip nerodo. Noriu tikėt kad vėlai parodys kaip ir kitus 3 nėštumus, rodydavo tik vėluojant apie 3 dienas 🤦♀️
Laup parašė:
Tikiuosi jūsų žodžiai išsipildys![]()
Man irgi toks mėnuo, visiškai nieko, šiandien 10dpo, ryte žiauriai pykino, labai keista, kad tik prabudus, mažu gal kažkas vyksta 😁 nežinau pirkt testą ar ne, jūs taip visos džiuginant su dviem juostelem 🩵🩷🤍
Lainė123 parašė:
Man irgi toks mėnuo, visiškai nieko, šiandien 10dpo, ryte žiauriai pykino, labai keista, kad tik prabudus, mažu gal kažkas vyksta 😁 nežinau pirkt testą ar ne, jūs t…
Oj su rytiniu pykinimu, tai butinai gadinti!
Jau tas laikas, kai gali vaiduokliauti
Man už kelių dienų OV, nuo 1cd ramiai sau gyvenau, dabar vėl kažkoks planavimo stresas, kad tik išnaudoti vaisingaji laikotarpi ir tt., pvz net nera ka lyginti sex dabar ir pries mm, kai ne vaisingas langas buna dauuug malonesnis ir kokybiskesnis, visai kitas atsipalaidavimas, o negalvot neiseina, turiu galva tai ir galvoju
Žodziu nusibodo viskas. Kita cikla pakartotiniai abieju tyrimai ir ziuresim ka dar toliau paskirs vaisingumo spec.
Lainė123 parašė:
Man irgi toks mėnuo, visiškai nieko, šiandien 10dpo, ryte žiauriai pykino, labai keista, kad tik prabudus, mažu gal kažkas vyksta 😁 nežinau pirkt testą ar ne, jūs t…
Aišku kad gadinti
su tuo pykinimu, tai manęs nė karto rytais nepykino
pykino vskarais
Dar siaip visokios egzistensines mintys lenda.
Man jau 38m. Jaunysteje niekada vaiku nenorejau, motinisko instinkto nejauciau. Gyvenau egoistiska gyvenima, daug kelioniu, namu statybos, pramogos, sportai, na viskas sau, per daug del nieko nesukant galvos. Ir ka, galiausiai per ta savo patogu gyvenima, galbut praradau galimybe tapti mama? Kai jau visko pasisotinau ir pradejau matyti prasme vaikuose, pasidare per velu. Kitoms dar nera kritinis amzius, bet mano kiausineliai jau nykstantis ir prastos kokybes, sansu tiek naturaliai tiek su pagalba nera daug, ypac kai ir vyro turtas nepergeriausias. Tokios va nekokios nuotaikeles
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai