Snaig parašė:
Įdomu paliko kažin ar yra tikslas testuotis kas rytą ? Mm vėluoja jau 3 dienas visas dienas testai balti NT. Bet kažkaip tikiuosi nu kad gal jau gal šis mėnesį bus …
Darykite kas dvi,tris jei dar kolkas testai balti
Snaig parašė:
Įdomu paliko kažin ar yra tikslas testuotis kas rytą ? Mm vėluoja jau 3 dienas visas dienas testai balti NT. Bet kažkaip tikiuosi nu kad gal jau gal šis mėnesį bus …
Darykite kas dvi,tris jei dar kolkas testai balti
Leonarda parašė:
Man išrašė per vieną mėnesį dvi tabletes gerti, o sekančius mėnesius po vieną. Bandau įsivaizduoti kas ten per kiekis, kad vienu kartą per mėnesį užtenka išgert.…
Tai koks jūsų buvo D? Man 75, tai sakė mažokai, sugėriau i savaitę po viena, o dabar geriu folio su vit d, sakė tikrai nebus perdaug 😊
O man dvi dienas nesamones rodė tie testeros, nusipirkau šiandien kitus, tai abi matėsi juostelės ir gana ryškiai, skaudėjo šiandien dešinį šoną, tos išskyros, manau, kad ov visai čia pat, o net gal ir vyksta 😇 pagal programėlę turėtų būt šeštadienį, bet jaučiu, kad gal ir šiandien ji, arba ryt, reikia mėginti žirniuką pagaut😄
Laukiugandro parašė:
Kiek zinau tai reikia sekti tik BKT, o ne tiesiog temperatura pazastyje 🙉
Na taip, nes bkt matuojama po liežuviu arba makstyje, bet esmė ta kad nebūtinai turi būti matuojama itin jautriu termometru. Tiesiog ji rekomenduoja nes tiksliau rodo daleles po kablelio. Bet jei temperatūra didesnė net keliom dalelėmis tai ir paprastas ta parodo.
Man su pirmu nėštumu ir paprastas gyvsidabrinis rodė aukštesnę temp iki 37 ir pagrinde 37. Apsiėjau ir be bkt o paprastai.
Čia gal labiau gaudant ov svarbu kuo tikslesnis pamatavimas.
O aš tik šiaip ant durniaus pasimatavau, bet nu rodo kazka ir pazastyje. Ir šiuo termometru(jis nepralaidus vandeniui ir minkštu galiuku) galiu ir makstyje matuoti temperatura, tik jis rodo 1 skaičių po kablelio.
Kaiptik gal rytoj ryte pasimatuosiu dar gulint lovoje , paziuresiu ka rodys del idomumo. 
Šiaip na labai įdomu su tuo matavimu, bet kažkaip manau, kad jeigu temperatūra ženkliai pakyla nuo įprastos, per kelias pvz 0,3-0,4daleles, tai jokie išoriniai veiksniai (net ir matuojant pažastyje, kas kaip rašo turėtų būti netikslu, nes turėtų rodyti mažiau, nei makstyje) neturetu būti laikoma kaip netinkamas matavimas, nes temperatura aiškiai matosi kaip pakilusi.
Bet kam taip aukštai nekyla, tai patikimiau sekti bkt skaičiuojant 2 sk po kablelio ir žymintis kasdien, kai lauki ov ar implantacijos. Faktas tiksliausia iškarto bkt sekt makstyje.
Nesiginčyju
Na bet mano siaip patirtis buvo , kad ir pažastyje sekant temperatūra paprastu termometru pavyko suprast apie nėštumą pirmąjį kartą , tik aš apie ji sužinojau anksciau nei nusimatė mm, ir veliau supratau del ko temp kilo 😃
Tai va man kaip ir vėluoja 4d mm ir temp didesnė nei įprasta , jeigu būtų prailgėjęs ciklas iki 40 d tai rytoj turėčiau bent jau sulaukti mm.
Na niekad taip nebūdavo. Pirma kart po abrazijos tik mm atsirado po 40 d, paskui ciklas trumpejo. O dabar vėl ilgėja su kiekviena diena ir dar ta temperatūra keista, nezinau nurašyti prie to peršalimo ar ne. Visa savaite juk nesilaikytų temperatura del slogos
coliuke21 parašė:
O jei man nei per ov nei po jos,nei pries menesines krutu neskauda,cia kazin normalu?
Man ilga laika krūtinė nesijautė. Siu metu pirmi ciklai su skausmais padidejimais, speneliu jautrumais ir pan o nestumo nebuvo 😒 su pirmu nestumu speneliai kaip nudeginti buvo kas man ir pakuždėjo jog gaaal kibo.
Tai tos krūtys.. gali visaip čia būt. Buna dalinasi jog moterys nieko nejaucia kas liečia krutine, tik gerokai įsibėgėjus nėštumui kazkas pradeda ten vykti ir pergyvena manydamos jog kazkas negerai ☺️
23 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai