InRo parašė:
Man atminčiai tai papildai su ginkmedžiu asocijuojasi. Pirma šovus mintis - ginkoprim.
O jus gerete? Padėjo?
Pogimdyminė depresija dažniausiai pasireiškia po gimdymo praėjus 4-6 savaitėms. Skaityti
visą straipsnįInRo parašė:
Man atminčiai tai papildai su ginkmedžiu asocijuojasi. Pirma šovus mintis - ginkoprim.
O jus gerete? Padėjo?
Leja28 parašė:
O jus gerete? Padėjo?
Ne, pati aš negėriau.
Sveikutes mamytes vel cia as ateinu su savo bėdomis, bet man geriau kai galiu išsipasakoti papasakoti kaip jaučiuosi 😌žodžiu man psichoterapiaute nustatė kad man yra depersonalizacija ir sake nuo sio dalyko vaistų nėra 😔man klausimas kyla kada tai baigsis ta būseną, nejaugi ji ir bus visa gyvenimą 🙄?? Gal kažkam yta šitą būseną? Ar buvo ir kaip praėjo? Nors gydytoja sake kad tikrai praeis, nds cia sakė yra depresijos atsaka....
Leja28 parašė:
Sveikutes mamytes vel cia as ateinu su savo bėdomis, bet man geriau kai galiu išsipasakoti papasakoti kaip jaučiuosi 😌žodžiu man psichoterapiaute nustatė kad man y…
Sveiki,aš jau Jums anksčiau rašiau,kad ta būsena yra depersonalizacija...man taip buvo,bet aš gėriau vaistus, praėjo...jau senai buvo,prieš beveik 12 metu,bet ta būsena,tai ne duok Dieve,niekam nelinkėčiau...
Leja28 parašė:
Sveikutes mamytes vel cia as ateinu su savo bėdomis, bet man geriau kai galiu išsipasakoti papasakoti kaip jaučiuosi 😌žodžiu man psichoterapiaute nustatė kad man y…
savaime tokia busena nepraeis deja. reik gydytis ir labai atsakongai.
Luuna parašė:
savaime tokia busena nepraeis deja. reik gydytis ir labai atsakongai.
Na man sakė ale vaistų nera nzn 🙄
meskiene parašė:
Sveiki,aš jau Jums anksčiau rašiau,kad ta būsena yra depersonalizacija...man taip buvo,bet aš gėriau vaistus, praėjo...jau senai buvo,prieš beveik 12 metu,bet ta bū…
Blemba baisiau nei baisu tokia būsena, bet as stengiuosi kažkaip negalvoti kad taip yra bandau save tikinti kad cia laikina praeis... O būtent jums tik ta būseną buvo ar kartunir depresija?
Leja28 parašė:
Blemba baisiau nei baisu tokia būsena, bet as stengiuosi kažkaip negalvoti kad taip yra bandau save tikinti kad cia laikina praeis... O būtent jums tik ta būseną bu…
Psichiatrė buvo parašius ir depresiją, vidutinio sunkumo,aš geriau coaxil antidepresantus,kažkur 5men.,paskui irgi pati nutraukiau,bet po truputį,po to laiko nepasikartojo...Po gimdymų buvo tokia lyg lengva depresija,bet tos depersonalizacijos tai neee,viskas susitvarkė savaime, susitvarkius hormonams...bet o kaip Jums su miegu?nes aš net miegoti nlb galėjau😬
meskiene parašė:
Psichiatrė buvo parašius ir depresiją, vidutinio sunkumo,aš geriau coaxil antidepresantus,kažkur 5men.,paskui irgi pati nutraukiau,bet po truputį,po to laiko nepasi…
Na su miegu irgi nekazka prabudineju naktimis
blemba neįsivaizduoju kaip daryti vaistu bijau, nejaugi savaime nepraeis
Leja28 parašė:
Na su miegu irgi nekazka prabudineju naktimisblemba neįsivaizduoju kaip daryti vaistu bijau, nejaugi savaime nepraeis
![]()
Aš Jus suprantu dėl vaistų,bet,matyt, nėra taip blogai...nes aš būčiau,bet ką padarius,kad išeiti iš tos būsenos,nes jau geriau kažką skaudėtų,negu kęsti tokias dvasines kančias😭😭😭
Net į ekstrasensą kreipiausi🙈
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai