meskiene parašė:
Viskas taip pat,tik man jau po tiek metų pasimiršę....
O jum kiek maždaug laikotarpiu tai buvo?
Pogimdyminė depresija dažniausiai pasireiškia po gimdymo praėjus 4-6 savaitėms. Skaityti
visą straipsnįmeskiene parašė:
Viskas taip pat,tik man jau po tiek metų pasimiršę....
Leja28 parašė:
Nu žinokit,man ta depersonalizacija,tai gan greitai praėjo,gal kokį mėnesį,sakyčiau buvo, depresija truputį ilgiau užsilaikė,bet aš gėriau vaistus... tikėkimės,kad Jums psichoterapija pagelbės,nes turint du mažus vaikus,man būtų baisu būti su jais tokios būsenos...
meskiene parašė:
Nu žinokit,man ta depersonalizacija,tai gan greitai praėjo,gal kokį mėnesį,sakyčiau buvo, depresija truputį ilgiau užsilaikė,bet aš gėriau vaistus... tikėkimės,kad …
O ka daryti kitos išeities man nera ,vaistus gerdama as jaučiausi dar blogiau visa apdujus nesupratau kas vyksta,nebent gal vaistai netiko...na labai tikiuosi kad man ta terapija pades....nes jausmas tikrai keistas kažkoks as jau pati nebesuprantu gerai ar blogai man...O kaip jus supratote kad jum nebėra tos depernolizacijos?
Leja28 parašė:
O ka daryti kitos išeities man nera ,vaistus gerdama as jaučiausi dar blogiau visa apdujus nesupratau kas vyksta,nebent gal vaistai netiko...na labai tikiuosi kad m…
Tiesiog neliko to jausmo,kad aš,tai ne aš... Laikykitės 🤗
meskiene parašė:
Tiesiog neliko to jausmo,kad aš,tai ne aš... Laikykitės 🤗
Bet kaip supratote???
Leja28 parašė:
Bet kaip supratote???
Supratau,nes galėjau ramiai žiūrėti į save veidrodyje ir suvokiau,kad tai aš...visus tuos metus aš vos pajaučiu,kad kažkas ne taip,ar susinervinu,ar neissimiegu,uzsimetu raminamųjų, išsimiegu ir neįsivažiuoju...tik dabar negaliu gerti kažkokių stipresnių,nes maitinu,tai į trasą eina valeradix,valerosan,sedatif pc ir Melatoninas🙈Taip ir laikausi🙂
meskiene parašė:
Nu žinokit,man ta depersonalizacija,tai gan greitai praėjo,gal kokį mėnesį,sakyčiau buvo, depresija truputį ilgiau užsilaikė,bet aš gėriau vaistus... tikėkimės,kad …
O nėra čia normalu tas toks jausmas? Aš kažkaip galvoju, kad čia normalu, jei žmogus patiria kokias netektis ar ką nors baisaus, sunkiai pakeliamo. Tada matai save iš šono ir smegenys neduoda signalo, kad čia tau taip vyksta. Kitaip išprotėtų visos mamos, kurios laidoja savo vaikus, patiria persileidimus, negali pastoti ar mato kenčiančius savo vaikus. Pradėtų jos lakstyti laukais ir savo vaikų nebegebėtų auginti. O tokia būsena smegenys apsisaugo.
meskiene parašė:
Supratau,nes galėjau ramiai žiūrėti į save veidrodyje ir suvokiau,kad tai aš...visus tuos metus aš vos pajaučiu,kad kažkas ne taip,ar susinervinu,ar neissimiegu,uzs…
Taip keista su tokia busena buti, as atrodo nuo zmonių atitolusi ir nuo viso pasaulio
LaMona parašė:
O nėra čia normalu tas toks jausmas? Aš kažkaip galvoju, kad čia normalu, jei žmogus patiria kokias netektis ar ką nors baisaus, sunkiai pakeliamo. Tada matai save …
Nu nemanau,kad normalu,nes tuo momentu jokių netekčių,ar kažko labai blogo man nebuvo🤷
meskiene parašė:
Nu nemanau,kad normalu,nes tuo momentu jokių netekčių,ar kažko labai blogo man nebuvo🤷
Na man irgi netekčių nebuvo,tiesiog daug nervų ir streso uzturejau....😒
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai