Chinchinke parašė:
Merginos, gal galit parasyt vaistu pavadinimus (zinau kad nenusipirksiu, bet kad zinot ka israso, pasiskaityt) bei parekomenduot psichiatra (e) Vilniuje?
Man padejo Cipralex
Pogimdyminė depresija dažniausiai pasireiškia po gimdymo praėjus 4-6 savaitėms. Skaityti
visą straipsnįChinchinke parašė:
Merginos, gal galit parasyt vaistu pavadinimus (zinau kad nenusipirksiu, bet kad zinot ka israso, pasiskaityt) bei parekomenduot psichiatra (e) Vilniuje?
Man padejo Cipralex
Chinchinke parašė:
Pagal veikliaja medziaga dazniausiai pirmu ruoztu israso escitalopram (antidepresantas). Raminamieji dazniausiai xanax arb lorafen (lorafen saugesnis zindant). Suderinamuma su zindymu galite patikrinti cia: https://www.e-lactancia.org/
Daug antidepresantu is tikruju yra suderinami su zindymu, nereikia ju bijoti.
Man jau antra karta dabar stiprus nerimas ir depresija po gimdymo. Beje, prasidejo praejus porai men ir vis blogejo, bet jau pradejau gerti vaistus, labai laukiu pagerejimo. Linkiu visoms sveikatos ❤️
Beje, psichiatras israso vaistus, o pasikalba ir ismokina kaip sau padeti psichologas. Pas psichologa ejau poliklinikoje anksciau, 9 men, labai pagelbejo.
RyzaVovere parašė:
Jei jaučiatės vienišos, pavargusios, piktos ar šiaip pasimetusios. Ateikit i fb psl" Aš po gimdymo". 🤗
Bijau. Bus daug piktų, pavargusių ir nusivylusių moterų vienoj vietoj
as siek tiek bijau vaistu, nes vieni sako, kad jie saugus zindant, kiti prigasdina, kad vis tiek i piena issiskyria...
skaiciau e-lactancijoj, pagal medziagas veiklasias, tai atrodo kaip ir low risk, bet gi issiskyria...
kalbejausi su psichologu - taip, po pokalbio atrodo kiek lengviau, bet tik kokiai dienai ar dviem, po to vel prasideda visokios mintys ir sunku darosi. Aisku nuo bukles apleistumo priklauso manau... man turbut reiktu pasikalbeti bent kas 3 dienas su kazkuo, gal net ne su psichologu... bet ar su pacia savim kalbetis jau butu labai blogas zenklas?
gal jau tada visai ku-ku...
Chinchinke parašė:
as siek tiek bijau vaistu, nes vieni sako, kad jie saugus zindant, kiti prigasdina, kad vis tiek i piena issiskyria...
Jusu vaikutis jau ne naujagymis, tai jeigu ir patenka i piena kazkiek, taigi ten katino asaros kiek jis tu medziagu gauna su pienu, jau ir mp nebe tiek daug suvalgo tokiame amziuje.
Chinchinke parašė:
Chinchinke parašė:
Sveiki, siūlau ilgai neatidėlioti, jei jaučiatės blogai, aš vis atidėliodavau vaistus, maniau, kad viską įveiksiu, ir priėjau baisias panikos atakas.. dabar jau geriu vaistus kelis menesius ir gailiuosi, kad anksciau nieko nedariau
pinkrose parašė:
Sveiki, siūlau ilgai neatidėlioti, jei jaučiatės blogai, aš vis atidėliodavau vaistus, maniau, kad viską įveiksiu, ir priėjau baisias panikos atakas.. dabar jau ger…
o zindote? vaistus israse psichiatras?
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai