Viktorinaa parašė:
Ačiū merginos, skaitant jūsų patirtis kažkaip lengviau darosi, kad ne man vienai tokie emocijų svyravimai, matyt visos turi praeiti šį etapą.💛
Nebijokit kalbėtis ir su draugėm, ypač kurios turi vaikų. Tikėtina - jom buvo panašiai.
Pogimdyminė depresija dažniausiai pasireiškia po gimdymo praėjus 4-6 savaitėms. Skaityti
visą straipsnįViktorinaa parašė:
Ačiū merginos, skaitant jūsų patirtis kažkaip lengviau darosi, kad ne man vienai tokie emocijų svyravimai, matyt visos turi praeiti šį etapą.💛
Nebijokit kalbėtis ir su draugėm, ypač kurios turi vaikų. Tikėtina - jom buvo panašiai.
Viktorinaa parašė:
Įvairūs jausmai po gimdymo ypač pirmais mėnesiais visiškai normalu ❤️ susinormalizuos hormonai jausitės žymiai geriau. Būtinai prašykite pagalbos ko tik galite, vyro, mamos, anytos, draugių. Kalbėkites su vyru, išskirkite laiko sau. Net ir pusvalandis ramybėje pasibuvimo su savimi jau yra atgaiva sielai.
Ir jei matysite, kad visgi nesusitvarkote su savimi ir nauja realybe kreipkitės į psichologą. Jie tikrai padeda, kai jautiesi įspaustas į kampą.
Sėkmės jums ir ramybės 🌷
Igli parašė:
Sveikos, merginos, mano mažyliui 4 mėnesiai, jaučiuosi labai blogai ir pati suprantu, kad įkritau į pogimdyvinę depresiją. Gal yra mamų Kaune, kurios jaučiasi taip …
Labas, as ne is Kauno, bet mielai isklausyciau ir pabendrauciau bent nuotoliniu budu, galime apsikeisti socialiniu tinklu anketomis
Igli parašė:
Sveikos, merginos, mano mažyliui 4 mėnesiai, jaučiuosi labai blogai ir pati suprantu, kad įkritau į pogimdyvinę depresiją. Gal yra mamų Kaune, kurios jaučiasi taip …
As esu is Kauno, ir esu tai praejusi. Kurism rajone jus gyvenate?
jurmarta parašė:
Kai man buvo pogimdyvine depresija(ji atsirado nuo streso ir miego zverisko trukumo), issirinkau dvi psichiatres pagal atsiliepimus ir man pasirode, kad bent jau vi…
Luuna parašė:
aš irgi džiaugiuosi, kad vaistai man greit padėjo ir galiu džiaugtis savo vaikais o ne eit iš proto ir dar kitus vest🙂 mano būsena jau buvo tokia kad psichologui la…
Merginos, gal galit parasyt vaistu pavadinimus (zinau kad nenusipirksiu, bet kad zinot ka israso, pasiskaityt) bei parekomenduot psichiatra (e) Vilniuje?
pinkrose parašė:
Man irgi aktualu, gal zinot geru psichiatru vilniuje pavardes kurie israso vaistus
visi psichiatrai išrašo vaistus jeigu reik. psichologai tik neišrašo.
Luuna parašė:
visi psichiatrai išrašo vaistus jeigu reik. psichologai tik neišrašo.
Dėkoju, o gal turit kokių rekomendacijų?
pinkrose parašė:
Dėkoju, o gal turit kokių rekomendacijų?
galiu rekomenduoti kaune. parašykit į az jeigu reiks.
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai