Leja28 parašė:
Na man irgi netekčių nebuvo,tiesiog daug nervų ir streso uzturejau....😒
Depresija ne vien del netekciu atsiranda, bet kaip reakcija i dideli ar ilgalaiki stresa, sunkumus, ypac jeigu kazkokie sunkumai liko neispresti, uzslopinti.
Pogimdyminė depresija dažniausiai pasireiškia po gimdymo praėjus 4-6 savaitėms. Skaityti
visą straipsnįLeja28 parašė:
Na man irgi netekčių nebuvo,tiesiog daug nervų ir streso uzturejau....😒
Depresija ne vien del netekciu atsiranda, bet kaip reakcija i dideli ar ilgalaiki stresa, sunkumus, ypac jeigu kazkokie sunkumai liko neispresti, uzslopinti.
Meshka parašė:
Na jo zinoma taip gali būti ,atrodo akys mato protas veikia o kūnas ne mano kažkoks kosmosas
Leja28 parašė:
Na jo zinoma taip gali būti ,atrodo akys mato protas veikia o kūnas ne mano kažkoks kosmosas![]()
O kaip jusu santykiai su antra puse? Ar issisprende, ar vis dar itampoje?
Meshka parašė:
O kaip jusu santykiai su antra puse? Ar issisprende, ar vis dar itampoje?
Na jo viskas gerai atrodo yra,nebera ko pergyventi, bet va puola kazkokia zaraza ir viskas, negaliu džiaugtis gyvenimu, as dabar egzistuoju ,o ne gyvenu,o dar kai pagalvoju jei taip bus visa gyvenimu tai naciort da baisiau darosi, nors vis sau sakau kad cia laikinas dalykas 🙄😏ir siaip pikta kazkokia palikau turbūt kad tokios būsenos esu 😒
Leja28 parašė:
Na jo viskas gerai atrodo yra,nebera ko pergyventi, bet va puola kazkokia zaraza ir viskas, negaliu džiaugtis gyvenimu, as dabar egzistuoju ,o ne gyvenu,o dar kai p…
Sunkus isgyvenimai, dideli stresai itakoja savijauta, ir reikia laiko kad savijauta pageretu. Kartais depresija kaip reakcija istinka ne iskart, o po kurio laiko.
Paanalizuokit savo jausmus vyrui, ar viskas tikrai yra taip kaip norit, ar issakot jam viska ka norit pasakyti, ka jauciat jo atzvilgiu, ar nera kokiu jausmu, pykcio kurio neissakot, nes nenorit pyktis.
Meshka parašė:
Sunkus isgyvenimai, dideli stresai itakoja savijauta, ir reikia laiko kad savijauta pageretu. Kartais depresija kaip reakcija istinka ne iskart, o po kurio laiko.
Apie tokius dalykus kazka sunku kalbėti su juo...Jis dabartines mano būsenos nezino nepasakoju nes jis to nesupras....Gal dar tas sunku kad neturiu jokio palaikymo uz tai cia ir ateinu išsipasakoti kaip jaučiuosi 😒
Leja28 parašė:
Apie tokius dalykus kazka sunku kalbėti su juo...Jis dabartines mano būsenos nezino nepasakoju nes jis to nesupras....Gal dar tas sunku kad neturiu jokio palaikymo …
Turiu omeny labiau kalbeti ne vien apie dabartine savijauta (nes ji yra pasekme ivykiu), bet apskritai ka jam jauciate, kas patinka/nepatinka vyro elgesyje. Nes jei gerai pamenu, pabegote nuo jo, o paskui vel grizot gyventi kartu, tai is tiesu galejo sukelti daug jausmu, sumaisties. Ar pasikeite vyro elgesys jums sugrizus? Ar gerai sutariate, kalbate atvirai apie tarpusavio santykius? Ar padeda rupintis vaikais?
Meshka parašė:
Turiu omeny labiau kalbeti ne vien apie dabartine savijauta (nes ji yra pasekme ivykiu), bet apskritai ka jam jauciate, kas patinka/nepatinka vyro elgesyje. Nes jei…
Apie santykius nebuvo jokios kalbos galima sakyt nuo mano gryzimo pas ji....o del vaikų priežiūros na nelabai pasakyčiau kad padėtų, buityje ir su vaikais pagrinde as rūpinosi....
Leja28 parašė:
Apie santykius nebuvo jokios kalbos galima sakyt nuo mano gryzimo pas ji....o del vaikų priežiūros na nelabai pasakyčiau kad padėtų, buityje ir su vaikais pagrinde …
Tai manau kad neissakyti jausmai ir nepasitenkinimas viduj jums kaupiasi, ko pasekoje ir kyla depresija ir tokia savijauta
Meshka parašė:
Tai manau kad neissakyti jausmai ir nepasitenkinimas viduj jums kaupiasi, ko pasekoje ir kyla depresija ir tokia savijauta![]()
Gal ir taip net nežinau 😔vakar pas psichologe buvau, dariau testus piesiau,tai link tos puses einu ir depresija, vienų balu kažkaip 20 surinkau sakei gerai,o 21jau blogai ....Tai patare antidepresantus pusmeti koki pagerti,bet pirma bandysiu be jų bandysiu eisiu i psichoterapijas dienos stacionare grupiniai užsiėmimai kazkokie vyksta ....
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai