aaausrele83 parašė:
O ka valgote,man kad ir nuo koses nera gerai,dabar išviso burnoje rugstumas rugscios seiles,liezuvis apsineses
Mesa, darzoves, sriubos, koses kai kam kelia rugstis, ypac saldzios, nebent su darzovem valgyti kruopas
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįaaausrele83 parašė:
O ka valgote,man kad ir nuo koses nera gerai,dabar išviso burnoje rugstumas rugscios seiles,liezuvis apsineses
Mesa, darzoves, sriubos, koses kai kam kelia rugstis, ypac saldzios, nebent su darzovem valgyti kruopas
MeleKaramele parašė:
Daržoves aišku troskintos
karapuznike parašė:
Taip.jau kuris laikas vel skrandi skauda.po šonkauliu dūria,sustojęs skrandis buna🙈🙈
O po kiek laiko jus darėte kraujo tyrimą? Aš kątik baigiau antibiotikų kursą ir paklausiau kada galima bus pasitikrinti ar dingo bakterija ar ne. Tai sakė kad kraujas tibka tik pirmam bakterijos nustatymui ir visi kiti tyrimai gali būti klaidingi nes antikūnai gali dar kraujyje būti 2 metus 🤔 sakė darytis po pusmečio kvėpavimo testą arba iš išmatų 🤔 o tikslingiausiai parodytų "rijant" žarną. Kadangi už menėsio teks kartoti žarnos procedūrą (žiūrės kaip gija opą) tainyuo pačiu patikrins ir dėl bakterijos. Bet dėl kraujo tai sakė kad jis tinkamas tik pirmam kartui nustatyti 🤔
meskiene parašė:
Laba diena, norėčiau paklausti,gal Jūs žinosit, nes nuomonių tai įvairių 🙂Mano vyrui buvo blogai su skrandžiu, gastritas, pasidarė HPylori -aptikta,sugere antibioti…
Pas mus siruacija priešinga. Mane komavo 5 metus gastritas ir senai buvo paskirtas antibiotikų kursas, bet jų negėriau, o va šiai dienai atsirado skrandzio opa. Vyrui ši bakterija jokių simptomų nesukelia, bet antibiotikus geriam kartu, nes jei as gerčiau, o jis ne tuomet po kiek laiko užsikrečiau iš naujo
gydytoja sakė kad tikslinga išsigydyti abiems. O jei abu neturėtumėme jokių simptomų tai gydymas nebūtų reikakingas
džiaugiuosi kad vyras pasirašė 🤭
Aš irgi pasirašiau
Brilliantica parašė:
Pas mus siruacija priešinga. Mane komavo 5 metus gastritas ir senai buvo paskirtas antibiotikų kursas, bet jų negėriau, o va šiai dienai atsirado skrandzio opa. Vyr…
Aš irgi pasirašiau,geriu ir aš antibiotikus,tikiuosi iš naujo jo neužkrėčiau,nes jis jau sugėrė prie 1.5men.
Brilliantica parašė:
O po kiek laiko jus darėte kraujo tyrimą? Aš kątik baigiau antibiotikų kursą ir paklausiau kada galima bus pasitikrinti ar dingo bakterija ar ne. Tai sakė kad krauj…
Ryjant žarną nėra tikslus duomenys, turiu omenyje imant biopsiją, kadangi bakterijos nebūna ant visi paviršiaus gleivinės. Jos būriuijasi ir imant iš vietos,kurioje galbūt nėra jų, o už kelių cm jos gali būti-nustatoma klaidinga diagnozė, kad bakterijos nėra. Bent man taip aiškina gydytoja.
Man iš kraujo rodė aukštus skaičius dėl bakterijos, padarius biopsiją skrandžio-nerado. Nelogiška. Vistiek skyrė antibiotikų gydymą.
Naktele parašė:
Ryjant žarną nėra tikslus duomenys, turiu omenyje imant biopsiją, kadangi bakterijos nebūna ant visi paviršiaus gleivinės. Jos būriuijasi ir imant iš vietos,kurioje…
Oho kaip įdomiai. Gal aš kažką ne taip supratau 🤔 be5 dėl kraujo tai tikrai sakė kad net nesidaryt 🙄 man kaip tik kraujas rodė mažai tos bakterijos o kai "rijau" žarna tai tas testas nusidažė raudona spalva, kuri parodo kad labai daug jos yra 🤔 mėnesio pabaigoje eisiu vėl pas gydytoją tai reikės perklausti. Bet norėčiau greičiau sužinoti ar pavyko atsikratyti ar ne 🙈
Brilliantica parašė:
Oho kaip įdomiai. Gal aš kažką ne taip supratau 🤔 be5 dėl kraujo tai tikrai sakė kad net nesidaryt 🙄 man kaip tik kraujas rodė mažai tos bakterijos o kai "rijau" ža…
Beje man ėmė ne biobsiją, o skrandžio turinį, kurį iškarto vietoje prie manęs užlašino ant testo
ir iškart paraudonavo jis
Brilliantica parašė:
Oho kaip įdomiai. Gal aš kažką ne taip supratau 🤔 be5 dėl kraujo tai tikrai sakė kad net nesidaryt 🙄 man kaip tik kraujas rodė mažai tos bakterijos o kai "rijau" ža…
Žodžiu kiek gydytojų, tiek nuomonių
Nebeaišku kur kuo tikėti. Aš tik cituoju, negaliu būti užtikrinta gydytojo žodžiais. Man pvz kraujas rodė 200, gan aukštas skaičius, o per biopsiją nieko nerado. Mano atveji sakė pataikė paimti mėginius ten, kur nebuvo bakterijos.
karapuznike parašė:
Taip.jau kuris laikas vel skrandi skauda.po šonkauliu dūria,sustojęs skrandis buna🙈🙈
Eina sau!Man tai iki pat galo skrandis irgi nesusitvarkė...nors jau virš metų praejo.Jaučiu gerklės skausma kiekviena diena.Ir kažka ne taip suvalgius irgi jaučiu diskomforta...ir visai neseniai vėl pradejo durti prie kairiojo šonkaulio.dabar aišku kūdikis .man pailset neduoda.vėl 49kg sveriu...ir turiu laikytis dietos nes sūnus alergiškas o aš žindau...vat taip...
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai