Aurellijja parašė:
Man taip buvo. Važiavau dėl to darytis tepinėlio.
Nu tai čia mums dėl antibu...Tik nesuprantu ar grybelis cia kažkoks ar reikia kažka kad atkurti mikroflora..🤷♀️
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįAurellijja parašė:
Man taip buvo. Važiavau dėl to darytis tepinėlio.
Nu tai čia mums dėl antibu...Tik nesuprantu ar grybelis cia kažkoks ar reikia kažka kad atkurti mikroflora..🤷♀️
Queen11 parašė:
Hmm.suabejojau ar man reikia to clotrimazolio...Kažkaip galvoju gal man mikroflora cia parėjo.Reikia gal kažka panaudoti mikroflorai atstatyti...AUrelija o ka jums …
Su medetkom gerai plauti
Queen11 parašė:
Man nieko nerado apart leukocitų daugiau
Aurellijja parašė:
Man nieko nerado apart leukocitų daugiau
Bet leukocitai rodo uždegima.O uždegimas tai reiškia gali būti bet kokia balterija..🤔Aišku čia tik man pamastymai.Žodžiu reikia man kažkokių žvakučių🤔🥴
Aurellijja parašė:
Su medetkom gerai plauti
Jo jis veikia antiseptiškai...Ryt galima paplaut...🤔👍man svarbiausia šiandien ant daug geriau ...nejaučiu beveik jokio diskomforto ten.tik šiek tiek...O vat teplioja ten kažkur🙄
Queen11 parašė:
Bet leukocitai rodo uždegima.O uždegimas tai reiškia gali būti bet kokia balterija..🤔Aišku čia tik man pamastymai.Žodžiu reikia man kažkokių žvakučių🤔🥴…
Nu taip spėju, kad tepinėlį dėl visų nedaro.
Queen11 parašė:
Radau ryt poliklinikoj laisva vieta pas Ginekologe.Aišku ginė ne mano.Bet ten tipo vyr.skyriaus ginekologe.Gal užsirašyt🤔
Bet, kai pagalvoji, tai žiauru. Aš pagal save sprendžiu. Poliklinikoje buvau retas "svečias", o dabar😒
Queen11 parašė:
Radau ryt poliklinikoj laisva vieta pas Ginekologe.Aišku ginė ne mano.Bet ten tipo vyr.skyriaus ginekologe.Gal užsirašyt🤔
Jeigu labai pergyveni gali nuvažiuoti. Jei ne bandyk su žvakutėm.
Aurellijja parašė:
Bet, kai pagalvoji, tai žiauru. Aš pagal save sprendžiu. Poliklinikoje buvau retas "svečias", o dabar😒
Ne tas žodis...Ir atrodo jau kartais kad šitas košmaras niekada nesibaigs...Tai vienas tai kitas..Tai skrandis tai sinusitas tai dabar teplioja tai su viduriais kažkas tai herpis ant lūpos iššoko ..nu bliamba užkniso jau šitos nesamones...🤬
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai