Alex_Ki parašė:
Arba dėl vakarykščio pokalbio su kaimynu apie jo bendradarbio šeimą![]()
Ir tai...bet man jau iki pokalbio jaučiau kad pareina nerimo banga 🤣
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįAlex_Ki parašė:
Arba dėl vakarykščio pokalbio su kaimynu apie jo bendradarbio šeimą![]()
Ir tai...bet man jau iki pokalbio jaučiau kad pareina nerimo banga 🤣
Alex_Ki parašė:
man tokios pat mintys![]()
Aš šimtas kartų esu išgyvenus tą būsena kai neranda nieko o kažkas negerai.Jei bogu viskas praeina.Praeis ir dabar.Mes gėrem antibus ,mes gerem omepa.Mes valgom šūda visoki.kvėpuojam irgi ne pačiu šviežiausiu oru.Nervine sistema pas mus irgi nekažka.
Mums reikia laiko pasveikti.Ne vandeni mes gėrėm...o antibiotikus...ir kitus vaistus...
PASVEIKSIM.nes neturim nieko rimto.Jokių opų,jokių atrofiju. Nieko.
Kas būtų jeigu tūrėtumem?iš vis išprotėtumem.
Viskas bus gerai.Po biški po biški su kiekviena diena bus geriau.
Queen11 parašė:
Nieko nebus rimčiau.Nes jūsų kraujo tyrimai geri.Viskas pas jūs yra gerai.Čia realiai arba nexium taip jums nepaejo.Arba viskas jūsų galvoje.
didžiausia problema su virškinimo bėdomis ta, kad jos "nesimato", o jautiesi ypač š...dinai
sakykim, patyrus traumą ar susirgus, žmogus guli lovoje, negaluoja, matosi, kad jam negera, o kai bėdos su skrandžiu / žarnynu, žmogus vaikšto, kalba, juda, dirba normaliai, bet vidinė savijauta siaubinga
nemoku apsakyti
ir tai nėra mano galvoje
aš labai gerai pažįstu save ir savo organizmą
aišku ir prastas miegas daro savo darbą
o kai nevirškina, nežinai kur dėtis, nesupranti, kas su tavimi blogai, nes organizmas tau siunčia aliarmo signalą panašiai kaip prie panikos atakos - lemputė įjungta, kad kažkas neveikia, o tu nesupranti kas vyksta
tokia savijauta varo iš proto, todėl aš Aureliją gerai suprantu ir save suprantu, bet kas iš to - savijauta dėl to nepagerėja
Queen11 parašė:
Aš šimtas kartų esu išgyvenus tą būsena kai neranda nieko o kažkas negerai.Jei bogu viskas praeina.Praeis ir dabar.Mes gėrem antibus ,mes gerem omepa.Mes valgom šūd…
aš priešingai - pirmą kartą susiduriu su tokiu reiškiniu kaip lėtinis negalavimas
užtat ir savijauta atitinkama
visi man kaip susitarę tvirtina - reikia laiko, reikia kantrybės
o man atrodo, kad jei nieko nedarysiu dabar, paskui gali būti per vėlu
žinau, kad antibiotikai išderina žarnyno veiklą, išderina savijautą, hormonus, etc.
neseniai šeimos draugas turėjo problemų su skrandžiu - irgi numetė daug svorio ir atsistatė gal per pusmetį, bet jis jokių antibų nevartojo; tiesiog sutriko virškinimo veikla
internete skaičiau, kad žmonėms užtrunka mėnesius / metus, kol pagyja
bet žinojimas mano savijautos nepagerina, užtat užsirašiau pas psichologę
beto, aš esu mama, žmona, sesė, man reikia vaikus auginti, darbus dirbti - neturiu prabangos ilgai sirgti ir būti pasiligojusi
noriu savo gražaus ir gero gyvenimo atgal
kad būtų viskas taip, kaip buvo
Alex_Ki parašė:
aš priešingai - pirmą kartą susiduriu su tokiu reiškiniu kaip lėtinis negalavimas
Man lygiai tokie patys jausmai. Darbų pilna, o aš kojų nepavelku. Sako visi taip pat geros nuotaikos, laiko, o su tokia savijauta gyvenimas taip sumautai atrodo. Eisiu pirmadienį pas gastroenterologą tegul tiria. Jau nebežinau. Dar skaičau, kad ir dirgliosios žarnos sindromas gali prisidėti nuo tų visų antibiotikų ir stresų. Niekada su žarnynu problemų nebuvo, o po antibiotikų kurso jautrus jis man kažkoks.
Aurellijja parašė:
Man lygiai tokie patys jausmai. Darbų pilna, o aš kojų nepavelku. Sako visi taip pat geros nuotaikos, laiko, o su tokia savijauta gyvenimas taip sumautai atrodo. Ei…
aš nebežinau visai, ką man daryti
tiesą sakant bijau registruotis pas gastroenterologą, nes gausiu vėl krūvą vaistų greičiausiai
o ir pinigus viskas kainuoja
aš lygiai taip pat jaučiausi priešpaskutinį kartą, kai ėjau pas gastro, tada man nuo h pylori gydymą paskyrė, nes nieko daugiau pasiūlyti negalėjo
man atrodo, kad mūsų gydytojai apmokyti gydyti ūmines ligas, komplikacijas, o su lėtinėmis jie nežino ką daryti
bandysiu gal pradžioje pas homeopatą užsirašyti - bent jau nepakenks
Alex_Ki parašė:
Aš suprantu jus visiškai.man tas pats irgi ..mažas vaikas...Negaliu gūlėti lovoje ir sirgti..
Bet tikrai su skrandžiu taip greit nepavyks mums pasveikti...
Man prieš pylori kursa ,savaitę iš vis pragūlejau lovoje.Nes mane pykino taip kad aš atsistoti negalejau...kai pasidarydavo geriau ,atrode kad jau jau viskas praeina.Cia pyst pavalgiau plovo. Ir vėl 2dienas gulėjau...🤦🏻♀️Ir vat pastoviai tokia banguojanti savijauta.dabar mažinan omepa vėl grįžo daug pojučiu visokiu...
Ir neaišku kada visiškai pasveiksiu.Bet aš jau realiai džiaugiuosi kad man nėra taip bloga kaip buvo..būna kad apetito nera.būna skrandi degina,būna visko.Bet svarbų kad nebūtų taip kaip buvo.nes tada buvo tikrai siaubinga...
Alex_Ki parašė:
aš nebežinau visai, ką man daryti
Aš tai kol kas kol omepa geriu ,tai nesikreipsiu niekur.o jeigu nutraukus omepa po kokio mėn nieko nesikeis tai prašysiu žarnos😃
man iki antibų pilvas irgi idealiai dirbo - tpfu tpfu tpfu
o dabar vieną dieną burbuliuoja, kitą - tylu ramu
einu pasivaikščioti, galvą pravėdinti, nes kažkaip sau reikia padėti, vistik kovotoja esu, nesutinku pasiduoti taip lengvai - pažliumbsiu, bet vistiek judėsiu toliau ir kažkada tikrai pasveiksiu
Alex_Ki parašė:
man iki antibų pilvas irgi idealiai dirbo - tpfu tpfu tpfu
Aš pasididinau probiotiku doze,vakar pagėriau kmynu.šiandien kažkaip geriau.
Jau vakar i vakara geriau buvo.
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai