Alex_Ki parašė:
gal miego trūkstapailsėkit
![]()
Neišeina🙈 biški krepšt ir akys stačios 🙄 nakti as bundu nemazai kartu.ryte jai kokia 6 prabundu ir neuzmiegu jau. Tai vakare stengiuos anksciau eit.uzmiega panele ir as einu.o ji uzmiega tik apue 23val 🙄
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįAlex_Ki parašė:
gal miego trūkstapailsėkit
![]()
Neišeina🙈 biški krepšt ir akys stačios 🙄 nakti as bundu nemazai kartu.ryte jai kokia 6 prabundu ir neuzmiegu jau. Tai vakare stengiuos anksciau eit.uzmiega panele ir as einu.o ji uzmiega tik apue 23val 🙄
Alex_Ki parašė:
niežulys gal ir įmanomas, bet varškės gabaliukai - abejoju![]()
aišku, vaistus vartoti lygioje vietoje yra nesąmonė![]()
Tai vat aš ir galvoju...pienligė man čia,ar gal mikroflora sutrikusi ir taip būna?🤷♀️
Bliamba vėl man ta širdis plaka kažkaip stipriai.. Kas per nesamone.
Tarp kitko netyčia užmačiau vienoj Grupeje fb kad kai kuriems burna džiuna po kovido😱
Aurellijja parašė:
Tik minkštai virti turi būti.
nebevalgiau kiaušinių, užteko daržovių
ryt gal pavalgysiu jei skrandis geriau dirbs po nakties
man vakare vėl pradėjo rūgštys kilt
čia tipo kas?
kaip gali būti, kad prie rūgšties nevirškina
aš galvojau, kad pas mane visai rūgštingumas mažas, o dabar aš jį pradėjau jausti
gal čia nuo kokių 7 pradėjo rūgštėti iki 5 kai normalus skrandžio rūgštingumas turi būti nuo 1,5 iki 2 pH
jau gal dvi savaites vartojau vandenį su obuolių sidro actu ir tik dabar pramušė???
karapuznike parašė:
Neišeina🙈 biški krepšt ir akys stačios 🙄 nakti as bundu nemazai kartu.ryte jai kokia 6 prabundu ir neuzmiegu jau. Tai vakare stengiuos anksciau eit.uzmiega panele…
tai dieną gerai būtų nusnausti
kur jums galva neskaudės, kai nuolatinis miego deficitas, o naktinis miegas ne itin kokybiškas
Aurellijja parašė:
Man taip pat galūnės šaltos😬
kai pageriu fermentų, man sušyla ir delnai, ir pėdos
o šiąnakt kaito žandai net
matyt, kad skandis atsigavinėja
pakentėsiu aš tas rūgštis, kad tik atsistatytų man viskas
Aurellijja parašė:
Alex_Ki, kai pagalvoju jūs pradėjot dar ankščiau gydytis nei aš. Ir Jums dar reikalai nesusitvarkė iki galo, o ką kalbėti man. Man vadinas, tik patylėti. Man jaučiu…
aš pradėjau kone mėnesiu anksčiau, bet pas mane nebūtinai tas pats
ir beje per antrą kartą aš omepą gėriau tik savaitę, vėliau mažinau su Gasec, o paskui dar Almagel A ir Frutinas - išvis apie dešimt dienų vartojau nurūgštinančius, bet įvairiais pavidalais
ir man niekas nepasakė, kad virškinimo fermentų iškart po vartojimo pagerčiau, tai aš dar geras porą sav kamavausi su skrandžiu
o po dviejų savman buvo antras antibų kursas - antibai mažina rūgštingumą ir duoda papidlomo darbo skrandžiui jį silpnindami
gali būti, kad mano reikalai užtruks kur kas ilgiau, negu jūsiškiai
mane šian irgi pykino po psichoterapeutės - nžn gal irgi nuo nervų, jaudulio, nors šiaip tai nejaučiau jokios įtampos ar nerimo, gana laisvai bendravom, iškart radom bendrą kalbą
jau pastebėjau efektą - vakare vaikai susiginčijo; įprastai aš piktai nubambėdavau pastaruoju metu, kad laikas miegoti ir tegu nekelia triukšmo namie, o dabar labai ramiai ir švelniai su jais pakalbėjau - pačiai taip faina
Alex_Ki parašė:
nebevalgiau kiaušinių, užteko daržovių
ryt gal pavalgysiu jei skrandis geriau dirbs po nakties
Kaip geriate tą vandenį?
karapuznike parašė:
Kur cia pamiegosi kai vienas kelias 4.30val.kol uzmigo.atsikelepo 6 kitas 🙄🙈🙈
Nu nefaina jums iš viso su tuo miegu.
Maniške irgi kiekviena nakti verkia...Tie dantys vis prasikalt negali..Nu vienas jau prasikale bet realiai aguonos dydžio gabaliukas😂
Queen11 parašė:
Nu nefaina jums iš viso su tuo miegu.
Maniške irgi kiekviena nakti verkia...Tie dantys vis prasikalt negali..Nu vienas j…
Oi kai dantys dygo nenoriu net prisimint🙈😁😁
1 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai