Queen11 parašė:
Kaip su vandeniu?jūs pakankamai vandens geriate?
Kaip miegat?
Miegu blogai. Su vandeniu sunku. Arba atsigeriu ir maistas netelpa arba pavalgau ir vanduo netelpa.
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįQueen11 parašė:
Kaip su vandeniu?jūs pakankamai vandens geriate?
Kaip miegat?
Miegu blogai. Su vandeniu sunku. Arba atsigeriu ir maistas netelpa arba pavalgau ir vanduo netelpa.
Aurellijja parašė:
Blemba...gaila kaid šitaip vanduo jums netelpa...aš tai tikiu vandens galia,kad su juo išvalyti galima puse ligu.Nes žemė sudaryta iš vandens ir mūsų kūnas iš vandens.
Aš net gi kai su šlapimo pusle pajausdavau kad kažkas ne taip,tą diena dar daugiau vandens gerdavau ir man kita diena viskas gerai būdavo...
Klausykite,kaip jums su plaukais reikalai?
Man po gimdymo slinko plaukai.
Nepasakyčiau kad labai baisia.Bet daugiau nei iprastai iškrisdavo.Matau daug ataugusiu "gaidžiu".man plauku slinkimas lyg ir buvo nustojas kai vaikui buvo 8mėn.Ir kai atsirado skrandžio problemos aš pamačiau kad pas mane liko tik kokių 30%plaukų.
Dabar aš nepasakyčiau kad slenka baisiai...iššukuoju ir taip būna tų plauku šukuose.Bet tikrai neatrodo labai super daug.
Man atrodo kai svoris krito mažiau 50Kg man ir plaukai iškrito...Kaip pas jūs reikalai ant galvos?pas mane iš visu plaukų plona plona kasytė išeina.Tokių aš seniau bent 6-8susipindavau.o dabar viena😭
Queen11 parašė:
Viskas kaip visada vienoj krūvoj🤦🏻♀️nu vat gi būna tokie periodai gyvenime...
Ir aš taip jaučiuosi pastaruoju metu.
Jei ne antibų kursas, tai operacija, jei ne operacija, tai vyras suserga, jei ne vyras, tai dičkiui sveikatos bėdos. Kažkokia totaliai keista žiema šiemet
Vakar dar sužinojau, kad sesers vyro močiutė mirė. Šeštadienį teks į laidotuves keliauti
Aurellijja parašė:
Nu va kalis ir natris normoje, skydliaukės, kažkoks hormonas taip pat normoje. Nu nebesuprantu, kas man yra, kad taip jaučiuosi.
Pas mane identiškai
Dar plius cholesterolis ir reumatoidinio artrito markeriai daryti. Viskas tvarkoje su tyrimais, o jaučiuosi kaip š... ant pagaliuko. Net ryte sunku keltis, sunkiai lipu iš lovos, ko nėra buvę - šokdavau kaip stirna
Aurellijja parašė:
Jau taip gyvenimas nemielas. Atrodo pasako, kad geriau, bet kodėl taip nesijaučiu. 😢
Vakar aš savęs nugailėjau kai buvau skanumynų skyriuje
O blogiausia, kad darau viską, ką galiu - laikausi visų ribojimų ir naudoju visus įmanomus papildus, stiprinuosi, stengiuosi, vaikštau, skaitau, medituoju, judu...
Žodžiu, siųsim tuoj Queen pas kaimyną, kuriam skrandis buvo plyšęs, o jis toliau į kakliuką - mažu turi kokį stebuklingą vaistuką
(atsiprašau, bet man jau isterinis žvengimas nuo tos absurdiškos situacijos kurioje esame atsidūrusios)
Queen11 parašė:
Aš skiepiju nes man tos ligo yra baisios.
Ir nenorėčiau,kad mano vaikas jomis sirgtu.
Kovidas tai yra visiškas nesusipratimas. Nežinau, kada žmonės atsigaus po šito chaoso.
Dėl klaidų nesijaudinkit Queen - aš jų nematau, yra gyvenime didesnių bėdų
Nestori jūsų pirštai
Queen11 parašė:
Klausykite,kaip jums su plaukais reikalai?
Man po gimdymo slinko plaukai.
Man viskas ok su plaukais
Po pirmo antibų kurso paslinko kuokštai, bet dabar jau lyg ir nebe
Nežinau, neypatingai šukuojuosi pastaruoju metu
Ryt reiks, nes eisiu pas psichologę
Mano savijauta irgi bjauri
Liežuvis vėl baltas baltas
Jau trečią kmynų arbatos puodą liurlinu....
Šiandien tik probiotikai ir vitD
Duosiu skrandžiui pailsėti
P.S. kalbėjau su drauge, mama, sese - visos kaip susitarusios tvirtina, kad tai nesitęs amžinai, reikia organizmui laiko. Labai noriu tuo tikėti
Alex_Ki parašė:
Ir aš taip jaučiuosi pastaruoju metu.
Jei ne antibų kursas, tai operacija, jei ne operacija, tai vyras suserga, jei ne v…
Nu žinot man visada taip.Metų pabaiga sunki būna...todel per naujaka aš visada iš džiaugsmo prisigerdavau🤣Kad pagaliau baigesi bėdos🤣🤣🤣
3 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai