Tomaa parašė:
is kur zinai?![]()
pats sake
Tomaa parašė:
is kur zinai?![]()
pats sake
saulute322 parašė:
pats sake![]()
Na, kadangi musu nesieja labai jau draugiski santykiai tai jis tau apie mane nieko gero sakyt negalejo :DDDDD
Tomaa parašė:
Na, kadangi musu nesieja labai jau draugiski santykiai tai jis tau apie mane nieko gero sakyt negalejo :DDDDD
nieko ir nesake, tik tai kas buvot
saulute322 parašė:
nieko ir nesake, tik tai kas buvot![]()
o mes dar kazkuo ir buvom? :DDDDD
Tomaa parašė:
o mes dar kazkuo ir buvom? :DDDDD
Nu gal...
Tipo draugai buvom ir grodavom kartu
kazkada
Tikrai aciu Tomaa kad mane uzstojai
Norejau i jusu uzdara grupe bet dabar kai pamaciau jusu bendravima jau nebenoriu... Negaliu su jumis daznai rasinetis nes pc bunu labai retai tik tada kai maziukas miega pietu. Noriu su jumis bendrauti,diskutuoti vaiku auginimo klausimais,bet kaip matau savam ratuke bendraujate daug mieliau,tai ir bendraukit... As pasilieku cia ir jei dar bus cia mamyciu su jumis apie vaikucius ir padiskutuosiu
lyly parašė:
Tikrai aciu Tomaa kad mane uzstojaiNorejau i jusu uzdara grupe bet dabar kai pamaciau jusu bendravima jau nebenoriu... Negaliu su jumis daznai rasinetis nes pc bunu labai retai tik tada kai maziukas miega pietu. Noriu su jumis bendrauti,diskutuoti vaiku auginimo klausimais,bet kaip matau savam ratuke bendraujate daug mieliau,tai ir bendraukit... As pasilieku cia ir jei dar bus cia mamyciu su jumis apie vaikucius ir padiskutuosiu
Oj kokia cia negera situacija gavos,ir as ne visada cia sedziu,ir rasinieju... Bet esu cia nuo pat forumo pradzios :))) Idomu pasiskaitinieti kaip sekasi mazylem,mamom,kaip auga.
Tomaa parašė:
Puslapi ar pamokas lankot?
puslapi kol kas, vėliau kai būsime 4 mėn. prisijunksime mokyklėlėje
Kaip gavosi taip,parode savo tikrus veidus kai kas
As cia tik isibrovele nes nelabai seniai pradejau cia rasineti ir tai kai tik turiu laiko nes maziukas labai daug laiko suniamnioja
Tad likosios mamytes gal galit papasakoti kiek karu per diena jusus maziukai valgo ir ka?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai