neringa1985 parašė:
nu kad normali nei striju ner niekokaip sake pilvas pas mane kaip elastika tempias
![]()
Tai super
neringa1985 parašė:
nu kad normali nei striju ner niekokaip sake pilvas pas mane kaip elastika tempias
![]()
Tai super
Balerina parašė:
labas vakaras mamytesmes grizom is po savaitgalio. kaip jus gyvenat?
![]()
sveika
kaip pilvukas?
neringa1985 parašė:
sveikakaip pilvukas?
oi kankino mane vakar...sonkaulius visa diena skaudejo,niekaip neatstojo nuo ju
kaip tavo mazyliai?
Balerina parašė:
oi kankino mane vakar...sonkaulius visa diena skaudejo,niekaip neatstojo nuo jukaip tavo mazyliai?
![]()
gerai ir duodasi abu :)daba ramu matyt ilsis
neringa1985 parašė:
gerai ir duodasi abu :)daba ramu matyt ilsis![]()
pas mane labai retai ramu buna ir siandien kazko labai daznai zaksi,sakau ot kokia apzoryte auginu,matyt tiek geria daug,kad po to vis uzsizagsi
Balerina parašė:
pas mane labai retai ramu buna ir siandien kazko labai daznai zaksi,sakau ot kokia apzoryte auginu,matyt tiek geria daug,kad po to vis uzsizagsi![]()
maniskiai irgi zagsi daznokai
Ange parašė:
Maniske pilve budama kasdien zagsedavo ir daznai![]()
prisijungsi i boulinga treciadieni?
Jolancike parašė:
prisijungsi i boulinga treciadieni?![]()
Buvau rasiusi kad man neiseina ;) nes vyras dirba plius merga snargliuojasi baisiausiai ir neissedes man ten ramiai
sianakt visai miegot neleido, ramiai uzmigo pries 7h ryte o poto atsikele 10h... nesuprantu kas jai yra nieko visai nenori
Ange parašė:
Buvau rasiusi kad man neiseina ;) nes vyras dirba plius merga snargliuojasi baisiausiai ir neissedes man ten ramiaisianakt visai miegot neleido, ramiai uzmigo pries 7h ryte o poto atsikele 10h... nesuprantu kas jai yra nieko visai nenori
![]()
ups pamirsau...
o dantukai negali but?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai