Bianka parašė:
Ar ne jūs vienam forume aiškinot apie moters pasirinkimą žindyt ar ne? palikt vaiką auklei ir daryt karjerą ir pan?
Čia tema apie skiepus.
Bianka parašė:
Ar ne jūs vienam forume aiškinot apie moters pasirinkimą žindyt ar ne? palikt vaiką auklei ir daryt karjerą ir pan?
Čia tema apie skiepus.
Vabaliukas09 parašė:
Čia tema apie skiepus.
Būtent, ten jūs plėšėt akis, kadnežindysit ir pan., nors mp yra pats geriausias maistas kūdikiui, natūraliai sukuriantis pusmečiui imunitetą nuo visü mamos persirgtų ilgalaiki imunitetą sukuriančių ligų. Ir jūs to kaip supratau neketinat duot savo vaikui arba kalbate apie laisvę žindyt ar ne bent jau kelis mėnesius, o čia visoms aiškinat apie rūpestį vaiko sveikata... Nesikerta jūsų teorijos? Ar turi būti taip kaip jums patogu? Nenorit žindyt - reiškias laisvė pasirinkimui, norit skiepyt - jokios laisvės... Atsigaukit vieną kart. Mane apskritai stebina žmonių noras taip kontroliuot kitų gyvenimą. Savęs žiūrėkit. Pasiskiepykit ir jauskitės saugi, bet nereguliuokit, ką kitiems daryt. Kas toks per noras gyvent kitų gyvenimus???
Bianka parašė:
Būtent, ten jūs plėšėt akis, kadnežindysit ir pan., nors mp yra pats geriausias maistas kūdikiui, natūraliai sukuriantis pusmečiui imunitetą nuo visü mamos persirgt…
Kai kalbame apie visuomnes sveikata pasirinkimu neskiepyti negali būti,nes dėl tokio pasirinkimo gali nukentėti tie kurie negali būt apsaugoti skeipų dėka.
Vabaliukas09 parašė:
Kai kalbame apie visuomnes sveikata pasirinkimu neskiepyti negali būti,nes dėl tokio pasirinkimo gali nukentėti tie kurie negali būt apsaugoti skeipų dėka.
O jūs savo vaiką skiepysit visais esamais skiepais, būtent tokiais terminais, kurie yra rekomenduojami, neatsižvelgdama į vaiko būseną? Pvz., virusinis konjunktyvitas nėra indikacija nukelti skiepą, o tuo metu juk organizmas ir taip kovoja, tai kodėl jam pasunkit darbą, esat tikra, kad organizmas sureaguos taip, kaip ir esant sveikam vaikui? O va tokių "smulkmenų" įstatymas tikrai nenumatytų, nebent po to, kai būtų priimtas ir prasidėtų nesamonės, gal tada atšauktų.
Ir dar, jūs galit paaiškint, kokią teisę jūs turit aiškint, kokia tvarka turi būti Lietuvoje, kai jūs čia negyvenat, nedirbat, nemokat mokesčių, nekuriat tos visos visuomenės gerbūvio? Kiekvienos šalies, į kurią atvažiuojat praleist atostogų ir pasinaudot jos žmonių sukurtu gėriu, piliečiams aiškinat?
Vabaliukas09 parašė:
Dėl pasirinkimo nežindyt nukenčia tie, kurie negali dar patys pasirinkti. Taip kad jūs neturit teisė čia kitiem kažką aiškinti. Kiek pastebėjau iš visų diskusijų, tai visuomenė turi funkcionuoti taip kaip jums patogu, nesvarbu, ką sako faktai...
Visi kurie nori gali skiepytis ir būti apsaugoti. Net esant tam tikrom ligom yra užsakomi vienvalenčiai skiepai su negyvais štamais ir pan, jei jau toks didelis poreikis skiepytis. Taip kad nereikia prisidengt čia kažkokiu rūpesčiu.
Ir mažiau gąsdintis reikia per tv skleidžiama panika, nestoli gražu nėra taip baisu kaip nušviečiama.
Su jumis apskritai neverta diskutuoti, nes jus vertinat ir ginat tai, kas jums patinka... Vat žindyt ir būti vaikui mama matyt jums nelabai, tai ir ginat laisvę nežindyt, samdyt auklę kelių mėnesių kleckui ir čia viskas ok, dzin kad mp vaikui ir maistas ir vaistas, svarbu jūs moteris... ao skiepai matai jau reikalingi, rūpinatės mat vaikais... 😀😀😀
Leiskim vieni kitiems rinktis, gyvenkim savo gyvenimus ir nereguliuokim kitiems, ir viskas bus gerai. Pasiskiepijot ir džiaukitės, jūs apsaugota, o kiti pasirūpins savim ir savo vaikais, kaip jiems reikia.
Viletux parašė:
O jūs savo vaiką skiepysit visais esamais skiepais, būtent tokiais terminais, kurie yra rekomenduojami, neatsižvelgdama į vaiko būseną? Pvz., virusinis konjunktyvit…
Nukelti skiepus kuriam laikui dėl to jog vaikas serga galima,kalbame apie vaikus kurių visai neketina skiepyti,kol esu Lietuvos piliete aš turiu visas tas pačias teises kaip ir jus,net ir balsuoti prezidento rinkimuose,tik kuo tai susiję su skiepas?
Bianka parašė:
Dėl pasirinkimo nežindyt nukenčia tie, kurie negali dar patys pasirinkti. Taip kad jūs neturit teisė čia kitiem kažką aiškinti. Kiek pastebėjau iš visų diskusijų, t…
O kas pasirūpins tais vaikais kurie negali būt paskiepyti,ar jus gyvenate egoistiškai man gerai,o kiti man nusispjauti?Negalite turėti čia pasirinkimo kai kalbama apie sveikata visuomenės,nes jūsų pasirinkimas gali būt žalingas likusiai visuomenės daliai.
Vabaliukas09 parašė:
O kas pasirūpins tais vaikais kurie negali būt paskiepyti,ar jus gyvenate egoistiškai man gerai,o kiti man nusispjauti?Negalite turėti čia pasirinkimo kai kalbama a…
Kam konkrečiai žalingas? Kurie nori pasiskiepija ir jiems nebaisu, o kurie nenori - toks jų pasirinkimas ir jiems irgi ok. Apie ką jūs dar kalbat?
Bianka parašė:
Kokie vaikai negalo būt paskiepyti? Ką dar nusišnekat? Yra specialiai užsakomi skiepukai vaikams, kuriems jie būtini, nes netinka šitas šlamštas, kuriuo nuodija sve…
Gal galite plačiau apie užsakomus skiepus? Yra galimybė užsakyt geresnės sudėties?
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai