2019.03.27 12:21 (prieš 7 m.)
Vabaliukas09 parašė:
Tai,kad reguliuojate man gyvenimą,tik ko bėgate iš diskusijos atsakykite į klausimą ar esate gera mama ir suteikiate savo vaikui viską jo neskiepidama?Aš tai matai …
Taip suteikiu, suteikiu gyvenimą be šalutinio dar neištirto skiepo poveikio vaikui, anūkams ir vėlesnėms kartoms. Nerizikuoju jo sveikata kišdama skiepąnuo ligų, kurios vaikui net nekelia rimto pavojaus arba pavojus gerokai mažesnis nei skiepo komplikacijoms. Aš gerai išsinagrinėjau statistikas ligų ir galimų komplikacijų, bei skiepų komplikacijų, ir mano pasirinkimas mano nuomone mano vaikui yra geresnis ir saugesnis. Norit skieykit. Mp jums priminiau tik todėl, kad jūs čiavisoms drąskot akis vaidindama rūpestį sveikata, nors kita prasme jums sveikata nerūpi. Nesu aš nusistačius bendrai prieš maitinimą mišinuku, visko gyvenime būna,, bet tada nereikia čia tos dviveidystės iš jūsų pusės, kad jums rūpi sveikata, kai realiai nerūpi. Skiepas prieštaringas dalykas, neretai ir pavojingas, nenatūralus, o mp dar niekam jokių komplikacijų mirtinų ar sukeliančių neįgalumą, sunkias ligas nesukėlė. Taip kad nebesvaikit.