Skiepas nuo ligos, mp nuo ligos
bet kas ka nori matyti, tas ta ir mato:)))))))
Lūšiukė parašė:
Kuo susiję mp ir skiepai? jei mama turi imunitetą pirmus mėnesius saugo nuo tų baisiųjų visuomenei ligų. Jei ir neturi imunitetui mp sveikiau, nei mišiniai. O juk n…
Vaikas į darželį pradeda eiti geriausiu atveju nuo metų laiko,mp galbūt suteikia apsauga iki 6 mėn na ilgiausiai iki 1m laiko,tai bet kuriuo atveju vaikas pradėjas lankyti darželį imuniteto nebeturi tai vienintelis kelias apsaugoti yra skiepai,ar mp toks stebuklingas jog suteikia apsauga visam likusiam gyvenimui?Atsakymas ne tad trumpa apsauga nėra toks dalykas kaip ilga apsauga nuo skiepo tad jus neaukštinkite to mp,nes yra daug veiksmingesni apsisaugojimo būdai kaip skiepas.
Vabaliukas09 parašė:
Vaikas į darželį pradeda eiti geriausiu atveju nuo metų laiko,mp galbūt suteikia apsauga iki 6 mėn na ilgiausiai iki 1m laiko,tai bet kuriuo atveju vaikas pradėjas …
Na OK I darželį neleiskite anksčiau (nežinau kaip no, bet uk galima nuo 3 men leist I darželį, todėl darželį ir paminėjau.), bet jūsų leliukas gali apsirgti ir be darželio. Žaidimų kambariai, užsiėmimai visokie ir taip toliau. Niekas nesako, kad mp saugo visa gyvenimą. Tačiau, kai šitaip bijot tymų ir komplikaciju, tai kaip čia atsisakot vaiką apsaugoti iki skiepo!? Kokie dar būdai saugoti nuo tymų jei ne pirmais mėnesiais mp, o poto vakcina? Kitas mamas kaltinat, kad nei savų, nei kitų vaikų nesaugo, tačiau tapati zadat daryti ir savam vaikui. Pirmais mėnesiais atsisskot suteikti tas kas saugotų vaiką, o poto skiepysite neatsizvelge kaip vaikas I juos reaguoja... Sakykit ką norit, bet žiauri esat
Vabaliukas09 parašė:
Vaikas į darželį pradeda eiti geriausiu atveju nuo metų laiko,mp galbūt suteikia apsauga iki 6 mėn na ilgiausiai iki 1m laiko,tai bet kuriuo atveju vaikas pradėjas …
Kol maitinamas mp tol ir suteikia imunitetą, o nemaitinamas mp vaikas gali turėti iki 3-6 mėnesių imunitetą, taip kad ir nenusišnekėkit. Jei jau taip vaidinat rūpestinga ir mylinti, daranti viską kaip priklauso, tai irpradėkit nuo maitinimo pienuku ir normalaus mamos vaidmens, onereguliuokitkaip kitiems gyventi. Užkrėsti gali tiek skiepytas, tiek irneskiepytas žmogus ta liga, taip kad skiepytas vaikas lygiai tokia patgrėsmė. Nereikia susikurti iliuzijos, kadpaskiepytas vaikas negali užkrėsti kitų - tikrai gali, gali ir sirgti, tik paprastai lengvesne forma. Taip kad skiepas padės tik jūsųvaikui, jei tikraipadės..., bet neapsaugos kitų skiepytų ar ne nuo užsikrėtimo. Skirkit tokius elementarius dalykus.
Lūšiukė parašė:
Na OK I darželį neleiskite anksčiau (nežinau kaip no, bet uk galima nuo 3 men leist I darželį, todėl darželį ir paminėjau.), bet jūsų leliukas gali apsirgti ir be d…
Mano vaikas galės būt saugus jei jus paskiepisite savo vaiką ir bus paskiepyta 95% tada neteks galvoti kaip čia ta man vaiką iki metu laiko apsaugot,dabar taip kaip nesiskiepija tiek daug vaikų aplinkui gal ir reik galvoti kaip apsaugoti,bet virusas tymų buvo sustabdytas iki tol kol skiepijimo apimtis buvo didelės ir nereikėjo galvoti kaip apsaugoti nes nebuvo nuo ko saugoti,o dabar mano vaikas bus pavojuje,nes mp apsauga suteikia iki 6men iki metu laiko ta apsauga silpnėja,MMR vakcina leidžiama yra nuo 1,3 men iki 1,8men kas mano vaikui užtikrins apsauga tame laikotarpį kai net mp nebegali tos apsaugos suteikti?Atsakymas butų toks jei skiepytusi 95% vaikų,tad galiu drąsiai teigti jog mano vaikui pavojų kelia ne tai jog neduodu mp,o tai jog mamos neskiepija savo vaikų!
Bianka parašė:
Kol maitinamas mp tol ir suteikia imunitetą, o nemaitinamas mp vaikas gali turėti iki 3-6 mėnesių imunitetą, taip kad ir nenusišnekėkit. Jei jau taip vaidinat rūpes…
Deja ne pasidomėkite daugiau,jau net aš kuri nemaitins mp žinai daugiau šiuo klausimų negu jus,o mamos gerumas ne nuo mp priklauso,nes aš gal ir nebūsiu pagal jus gera mama,o jus ar esate gera mama jei nesugebate savo vaikui garantuoti apsaugos?Jus tai tikrai labai gera mama verta medalio,tik kai pasisuka kalba apie skiepus kažkodėl tada tampate nelabai gera mama,nes jei imant jūsų žodžius jog aš negera mama nes neduosiu mp,tai ar jus gera mama jei savo vaikui neduodat tai kas jam taip pat svarbu tai skiepai?
Vabaliukas09 parašė:
Mano vaikas galės būt saugus jei jus paskiepisite savo vaiką ir bus paskiepyta 95% tada neteks galvoti kaip čia ta man vaiką iki metu laiko apsaugot,dabar taip kaip…
Taiva sukit galvą dėl savo vaiko, nes dėl jo mes savų vaikų neskiepysime! Nenorekite to ko jūs pati dėl savo vaiko negalite padaryti! Jūsų vaikas jūs ir galvokite kaip ji apsaugoti iki skiepo!
Vabaliukas09 parašė:
Deja ne pasidomėkite daugiau,jau net aš kuri nemaitins mp žinai daugiau šiuo klausimų negu jus,o mamos gerumas ne nuo mp priklauso,nes aš gal ir nebūsiu pagal jus g…
Skiepai nėra natūralus dalykas sukurtas gamtos skirtingai nuo mp. Dėl skiepų yra tiek už tiek prieš, o mp tik už, taip, kad gana drąskyt čia visoms akis, ir nusišnekėt. Nebeturiu jau nei noro nei nuotaikos su jumis diskutuoti, nes visose temose pasaulis sukasi tik aplink jus, ir nesvarbu ką jums sako didžioji dauguma. Man asmeniškai vienodai šviečia kaip jūs gyvensit ir auginsit savo vaiką, aš jums nereguliuoju, kiti irgi, tai ir jūs nustokit aiškint kitiems. Niekam realiai jūs ir jūsų nuomonė neįdomi, tiesiog kartais trūksta kantrybė skaotyt tokius pušinėjimus kaip jūsų.
Vabaliukas09 parašė:
Deja ne pasidomėkite daugiau,jau net aš kuri nemaitins mp žinai daugiau šiuo klausimų negu jus,o mamos gerumas ne nuo mp priklauso,nes aš gal ir nebūsiu pagal jus g…
Va paskaitykit, kad paskiepytas žmogus lygiai taip pat užkrėst gali ir nustokit skleist erezijas https://www.tv3.lt/m/naujiena/gyvenimas/994906/vilniete-tymais-apsikrete-nuo-paskiepyto-vaiko-medikai-skescioja-rankomis
Medikai aišku neigs, bet faktai bado akis, ir ne pirmas toks atvejis kai pasiskiepijus suserga, tik nieks garsiai nešneka, nes gi verslas... Kiek atvejų, kai susergama gripu po skiepo, pati net esu sirgus, nors eilę metų kol nesiskiepijau ir nesirgau... Virusą ernešt gali ir skiepytas po kontakto su sergančiu žinoma, dėl skoepo paprastai ne, bet po kontakto taip. Taip kad nereik įsivaizduoti, kad skiepas panacėja kažkokia, dar klausimas ar jis suveiks, ir kaip suveiks... Žodžiu aš tikrai nesakau nesiskiepykit, skiepykitės kas norit ir jauskitės apsaugoti, o kas nenori skiepytis, čia jų pasirinkimas, jiesaugosi nuo ligų kitaisbūdais.
Lūšiukė parašė:
Taiva sukit galvą dėl savo vaiko, nes dėl jo mes savų vaikų neskiepysime! Nenorekite to ko jūs pati dėl savo vaiko negalite padaryti! Jūsų vaikas jūs ir galvokite k…
Aš tai matote taip siaurai kaip jus negalvoju,yra mamų kurios negali maitinti mp kaip jom apsaugoti savo vaikus?Yra vaikų kurie negali būt paskiepyti kaip tom mamoms apsaugoti savo vaikus?Yra vaikų kuriem nesusidaro imunitetas kaip tuos vaikus apsaugoti?Yra vaikų kurie serga onkologinėmis ligomis kaip tuos vaikus mamos apsaugoti?Jus galite dėl savo pasirinkimo būti kalta dėl tų vaikų mirties,net ir dėl savo vaikų,vienintelis kelias užtikrinti saugumą visiems vaikams tai yra priverstinis skiepijimas.
14 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai