mamalaima parašė:
Tikrai nesijaučiu blogai
Tai ir yra svarbiausia. 3 su puse - puikus laikas
mamalaima parašė:
Tikrai nesijaučiu blogai
Tai ir yra svarbiausia. 3 su puse - puikus laikas
mamalaima parašė:
Na žinoma, jei būtų buvęs 2 metų tikrai jokie susitarimai, pagudravimai nei žiurkėnai nebūtų padėję...
pritariu
Noreciau paklausti vieno dalyko, gal kuri zinote? Mano kaimyne is Indijos duoda savo 3,4 metu sunui paprasta karves piena is buteliuko. Jis per diena gal koki puse litro pieno isgeria. Bet kad negerai toki dideli vaika maitinti is buteliuko, skirto kudikiams. Juk cia ne tas pats, kaip maitinti krutimi. Ir tas berniukas labai daznai vemia naktimis, ir diena buna taip pat. Tai kazin, ar cia kazkaip susije, ar tiesiog jis permaitintas (tas vaikas labai daug valgo)?
Shreya parašė:
Noreciau paklausti vieno dalyko, gal kuri zinote? Mano kaimyne is Indijos duoda savo 3,4 metu sunui paprasta karves piena is buteliuko. Jis per diena gal koki puse …
Greičiausiai permaitintas. Buteliukas čia tikrai ne prie ko
Shreya parašė:
Noreciau paklausti vieno dalyko, gal kuri zinote? Mano kaimyne is Indijos duoda savo 3,4 metu sunui paprasta karves piena is buteliuko. Jis per diena gal koki puse …
Gali būti, kad jam netinka karvės pienas.... Gal netoleruoja laktozės? Keista, kad mama nekreipia dėmesio į vėmimą... Gal vaikui labiau patiktų jogurtas ar rūgpienis? Aišku su mamomis, ypač iš kitų kultūrų, nepasiginčysi...
Karves pienas skirtas versiukams, tik ne vaikams..... Jis ne tik kad neturi vertes, jis dar ir trukdo organizmui pasisavinti gelezi bei kalci (nors visi skalambija priesingai). Buteliuka,s zinoma, irgi jau turejo buti pamirstas seniai seniai .... Panasu, kad mamai nelabai rupi vaiko sveikata.....
Sveikos, žinau gal klausimas ne vietoje bet..mano mažiukui dar tik dvi dienytės, valgo pieniuką, bet baisiai jautrūs speneliai. Paima taisyklingai, visą tamsų laukelį sukišu, žindžia,bet krūtis labai jautri po maitinimo,skausminga.. gal vis dėlto blogai paima, ar normalu toks skausmas?
vakarea90 parašė:
Sveikos, žinau gal klausimas ne vietoje bet..mano mažiukui dar tik dvi dienytės, valgo pieniuką, bet baisiai jautrūs speneliai. Paima taisyklingai, visą tamsų lauke…
Speneliams irgi reikia priprasti, man padejo multimam kompresiukai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai