Ramytele parašė:
Mus skiepijo šia vakcina, po metų po šios vakcinos sukilus aukštai temp 39, išsivystė febriliniai traukuliai. Vaikas buvo 2.5 metų. Po 9 mėn vėl turėjom tokius trau…
Visiskai nesusieciau
Kombinuota MMR vakcina apsaugo nuo trijų ligų: tymų, kiaulytės (epideminio parotito) ir raudonukės. Skaityti
visą straipsnįRamytele parašė:
Mus skiepijo šia vakcina, po metų po šios vakcinos sukilus aukštai temp 39, išsivystė febriliniai traukuliai. Vaikas buvo 2.5 metų. Po 9 mėn vėl turėjom tokius trau…
Visiskai nesusieciau
Visai nesusije, bet negaliu susilaikyti. Zodziu seniau dar, skiepijau dukra nuo erkinio encefalito, penktadienis buvo. Vakare prasidejo viduriavimas, bet toks baisus ir vemti pradejo, tempa uzkilo, mes su vyru uz galvu susieme, skaitom internete vakcinos salutinius poveikius, akurat viskas atitinka. Nu ka, kaip ant adatu, reginuos poliklinikoj, stebim vaika, tel rankoj, nes jau gal greitaja kviest, gydom simptomiskai namie iki pirmadienio.
Pirmadieni ryte skambina aukletoja darzelio ir pranesa, kad is 15 vaiku 4 ligoninej, jiems patvirtino roto virusa, atejo i grupe tik keli vaikai, klausia kaip mes, ... ir viskas paaiskeja.
monas parašė:
Visai nesusije, bet negaliu susilaikyti. Zodziu seniau dar, skiepijau dukra nuo erkinio encefalito, penktadienis buvo. Vakare prasidejo viduriavimas, bet toks baisu…
O musu vaikui buvo taip, kad nuvedziau skiepyt mmr vakcina, bet skiepo negavom, nes buvo pritruke. Po keliu dienu karsciavimas, berimas, simptomai irgi atitinkantys reakcija i skiepa. Tai, jei butu is tiesu paskiepytaa, ant tos vakcinos ir buciau viska nurasius, o ten buvo enterovirusas. Tai tikrai tikiu, kad pilna tokiu sutapimu. Bet kad po 9 menesiu vertinti skiepo salutini rezultata, tai cia jau nesamone.
Amadra parašė:
O musu vaikui buvo taip, kad nuvedziau skiepyt mmr vakcina, bet skiepo negavom, nes buvo pritruke. Po keliu dienu karsciavimas, berimas, simptomai irgi atitinkantys…
Na ir atsitik tu man taip
Del atsitiktiniu reakciju - mano bendradarbe turejo eit skiepytis nuo Covid vakare ir pries darbo pabaiga labai blogai pasijuto. Iskvietem greitaja - trombas (realiai pagrindinis salutinis, kuri visi skelbia po Covid skiepo). Tai isivaizduokit, jei butu pora valandu anksciau pasiskiepyjus, dienos metu, visi butu kaltine skiepa.
Su vaikais lygiai taip pat - buna ivairiu organizmo reakciju, ligu ir sindromu. Ypac autoimunines ligos LT nurasomos, kai kuriu net nera ligu sarase, o butent jos gali tapt mirties priezastimi.
monas parašė:
Na ir atsitik tu man taip![]()
Po skiepo, kai jau tikrai dure, irgi kazkoki virusa buvo pasigaves. Tai as taip jauciu, kad tiesiog is poliklinikos abu kartus parsinese 🙂
Amadra parašė:
Po skiepo, kai jau tikrai dure, irgi kazkoki virusa buvo pasigaves. Tai as taip jauciu, kad tiesiog is poliklinikos abu kartus parsinese 🙂
Pilnai tikiu, kad taip galejo but
Zivilekkk parašė:
Prie ko cia skiepas ir traukuliai nuo tokios aukstos temperaturos? Traukuliai ir prie 38 gali istikt, priklausomai, kaip reaguoja vaiko organizmas. Todel daugelis g…
Tai aš ir nenoriu tikėt kad mums dėl skiepo, pašaliniai meta tokias užuominas, ale tai tokie šalutiniai gali ir po metų ir dviejų išlyst. Na nelinkus teigti kad taip yra...
vidanedvecka parašė:
Sveikos mamytės.🤗
Trečiadienį einam darytis MMR skiepą. Pasiskaičius
Mums nebuvo absoliuciai nieko blogo, net ranka neparaudo, kiek pamenu, durio vietoj.
As pati irgi siuo skiepu skiepijausi, tai man buvo paraudus ranka, lengvi persalimo pozymiai po savaites po skiepo, ir berods po triju savaiciu po skiepo (kiek ir trunka siu ligu inkubacinis periodas).
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai