cil3 parašė:
Sveikos, o gal ka turit tutis viva ? kokie minusai ir pliusai?![]()
Mes nusipirkom, bet dar neišpakuotas
Man dideli pliusai, kad lopšiukas erdvus, sportinuko kojytės pasikelia ir sportinukas turi gulimą padėtį, autokėdutė pusė velnio
cil3 parašė:
Sveikos, o gal ka turit tutis viva ? kokie minusai ir pliusai?![]()
Mes nusipirkom, bet dar neišpakuotas
Man dideli pliusai, kad lopšiukas erdvus, sportinuko kojytės pasikelia ir sportinukas turi gulimą padėtį, autokėdutė pusė velnio
As siandien parduotuveje visokius zipiukus apziurinejau. Su pirmu sunum naudojom zippy sport, tai mums labai patiko kokybe. Tai siandien apziurejus tiek viva tiek visi kitus, supratau, kad is esmes visi yra labai panasus. As isisrinkau zippy silver plius. Tikiu, kad tarnaus taip pat sauniai, kaip ir pirmasis zippiukas
ritama7 parašė:
Labas vakaras,
ar jus toki pirkote vezimuka? Domina atsiliepimai, ar verta toki sportinuka isigyt…
Verta.Nauduojam nuo pat pirmu dienu
orobalione parašė:
Sveikos, domina kas turi Zippy Sport Plius, kaip su pravažiavimu miško takeliais ir sniegu? Kokių dar niuansų, pliusų/minusų esat pastebėję?![]()
Mane irgi domina, nusižiūrėjom parduotuvėje
Bet kol laiko turim dar - renkam info
orobalione parašė:
Sveikos, domina kas turi Zippy Sport Plius, kaip su pravažiavimu miško takeliais ir sniegu? Kokių dar niuansų, pliusų/minusų esat pastebėję?![]()
mes turėjom zippy sport, bet ne plius, jie skiriasi tik tuo kad lopšys neužapvalinat buvo
mes gyvanam priemestyje, ir dažniausiai vaikščiodavam migdytis miško takeliais ir žvirkeliais
tai visrur pravažiuodavom, ar prisnigę ar prilyję
viskas čiki
man patiko kad kai jau yra sportinė dalis, tai kur kojų dalis ir rankom kibtis, ji apvilkta tokia kaip plevele, tai vežimas nenusimurzodavo, lengva išvalyti. Taip pat patiko, kad naudojom 2 metus su kažkiek, vežimas atrodė, kaip naujas, praploviau dalis, viskas nusiima
orobalione parašė:
Turim. Zole, miskas viskas ok. Sniegas-ziurint kiek jo, jei nevalyta, tai reik nustumdyt su krepsiu
bet nu cia turbut su visais vezimais taip.
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai