2012.03.18 17:16 (prieš 14 m.)
Laimaaa parašė:
Laba
man buvo panasi beda, bet man ligonineje padejo seseles. Kadangi ploksti speneliai tai liepe maitinti sedint tada ir patogiau vaikeliui paduosi papuly. Siaip reiktu suimti spenely su daugiau rudos aureoles ir kisti vis maziukui. Sunku bus bet pratintis reikia jei nori maitinti pati. Dar ziurek ar nebus per trumpas liezuvio pasaitelis, nes tada irgi vaikuciai blogai ima kruty. O namie tai as su pientraukiu biski nusitraukdavau pienuko, kad spenelis susiformuotu ir tada greit duodavau maziukui
Tik keista kodel tau ligonineje nepadejo
Tai va, mano maziukui truputi prisegtas liezuvio pasaitelis, todel ji ir neima kruties, nes jam neiseina paiimti ir zysti.. apsiziurejom pas pediatre, tai ji pasake, kad iki menesio nieko nedaro su tuo liezuvio pasiateliu, o po menesio kazkaip ji patrumpins, o kol kas to nedaro, nes dar per mazas ir bijoma infekcijos...
del ligonines - tai ten man nieko apie tai nepasake!! Blogai apziurejo matyt.. akusere ateidadavo, vis kisdavo ir kisdavo kurti, o ji kaip neimdavo, taip ir neimdavo..tai galiausiai budavo taip, kad nusitraukdavau ir girdydavau is taureles..
O dabar namie "zaidziu" su pientraukiu - nusitraukiu ir maitinu is buteliuko.
Bijau, kad po to menesio, kai sutvarkys pasaiteli, maziukas gali ir nebeimti kruties.
Aciu visom mamytem uz patarimus.